|

Bu utanç size yeter!

PKK ve FETÖ’ye kucak açan Avrupa yeni bir skandala imza attı. AP, FETÖ’cü teröristlerin “Tenkil Müzesi” kampanyasına ev sahipliği yaptı.

Kıymet Sezer
04:00 - 16/04/2019 Salı
Güncelleme: 03:23 - 16/04/2019 Salı
Yeni Şafak
AP’de FETÖ skandalı
AP’de FETÖ skandalı

Türkiye’nin iade taleplerine kulaklarını tıkayan Avrupa ülkeleri adeta teröristler için sığınılacak bir liman haline gelirken Avrupa Parlamentosu’nda yeni bir ayıba daha imza atıldı. Avrupa Parlamentosu, FETÖ firarilerinin doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan “Tenkil Müzesi” kampanyasına ev sahipliği yaptı. Avrupa Parlamentosu Basın Merkezinde açılan Tenkil Müzesi’ndeki fotoğraflarıyla Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, soykırım yapmakla itham edildi. Tenkil Müzesi kampanyasında 17/25 Aralık’ta yaşananlara yönelik bir senaryoyu kullanan FETÖ firarileri 15 Temmuz ihanetinden ise hiç bahsetmedi.


PKK DA SERGİ AÇMIŞTI

  • Brüksel'deki AP binasında 2016 yılında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve PYD/PKK üyelerinin fotoğrafların bulunduğu bir sergi açılmıştı. Sosyalist AP Üyesi Josef Weidenholzer'in ev sahipliğindeki sergi bir hafta açık kalmıştı . Sergide teröristlerin Suriye'nin kuzeyinde çekilmiş fotoğrafları ve sözde kantonlara ilişkin bilgilere yer verilmişti.
#PKK
#FETÖ
#AP
5 yıl önce