Paris'te aksiyon dolu gece: Etraf bir anda polislerle çevrildi herkes alandan uzaklaştırıldı

Taha Hüseyin Karagöz
01:32, 04/07/2023, SalıG: Güncelleme: 01:43, 04/07/2023, Salı
Yeni Şafak
Paris'te aksiyon dolu gece: Etraf bir anda polislerle çevrildi herkes alandan uzaklaştırıldı
Fransa'nın en işlek noktalarından Şanzelize Caddesi'nde polis ekipleri, yaşanan karışıklık sonrası muhabirimizi alandan uzaklaştırdı.

Cezayir asıllı 17 yaşındaki Nahel'in polisin silahından çıkan kurşunla öldürülmesi sonrası iç karışıklıkla boğuşan Fransa'da akşam saatlerinde ilginç bir gelişme yaşandı. Başkent Paris'in en işlek noktalarından Şanzelize Caddesi'nden Yeni Şafak takipçilerinin sorularını yanıtlayan muhabirimiz Taha Hüseyin Karagöz, canlı yayında uzun namlulu silah taşıyan polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı. Karagöz, yerde yatan birinin olduğunu ve kalp masajı yapıldığını aktarıp, "Saldırı mı var emin değilim. Tedirgin edici gerçekten. Şu an için içeriye kimsenin girmesine izin vermiyorlar." dedi. Üzerine yürüyen polislere gazeteci olduğunu belirten Karagöz, basın kartını göstermesine rağmen alandan uzaklaştırıldı.

Fransız polisi, 27 Haziran'da Nanterre kentinde içinde 3 kişinin bulunduğu ve "dur" ihtarına uymayan bir araca ateş açarak 17 yaşındaki sürücüyü öldürmüştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç Nahel'in ölümüne tepki gösterenler ülke genelinde farklı kentlerde sokağa inmişti. Araç, çöp bidonları ve farklı binaları ateşe veren eylemciler ile polis arasında arbede yaşanmıştı. Eylemler kısa süre sonra çatışmalara ve yağmalamalara dönüşmüştü.


/media/image/placeholder/no-image-placeholder.svg

Yeni Şafak sıcak noktada

Yeni Şafak muhabiri Taha Hüseyin Karagöz, ülkede yaşanan olayları yakından takip etmek üzere Fransa'ya gitti.

Paris'te aksiyon dolu gece: Etraf bir anda polislerle çevrildi herkes alandan uzaklaştırıldı

Başkent Paris'in en işlek noktalarından Şanzelize Caddesi'nden Yeni Şafak takipçilerinin sorularını yanıtlayan muhabirimiz Karagöz, canlı yayında uzun namlulu silah taşıyan polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Karagöz, yerde yatan birinin olduğunu ve kalp masajı yapıldığını aktarıp,
"Saldırı mı var emin değilim. Tedirgin edici gerçekten. Şu an için içeriye kimsenin girmesine izin vermiyorlar."
dedi.

Üzerine yürüyen polislere gazeteci olduğunu belirten Karagöz, basın kartını göstermesine rağmen alandan uzaklaştırıldı.


Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026