|

Facebook'a giriş yap ve Kaydol! Facebook son sürüm indir!

Facebook giriş yapma ekranı ve kaydolma işlemlerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Dünya çapında çok büyük kitlelere ulaşarak kullanıcı sayısı ile rekor kıran Facebook'a giriş yapmak, kaydolmak ve son sürümünü indirmek için gereken bilgileri haberimizden görebilirsiniz. Sürekli olarak yeni özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanan dev sosyal medya ağının son gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilisiniz.

Yeni Şafak
23:20 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 20:21 - 1/06/2016 Çarşamba
Diğer
Facebook'a giriş yap

mak ve

kaydol

mak için hemen tıkla. Sosyal medya platformlarının en çok kullanılan ve dünyada milyarları geçen indirme sayısı ile rekor üstüne rekor kıran

Facebook

'un

son sürüm

ünü mobil cihazlarınıza

indir

mek için gereken bağlantıları sizlerle paylaşıyoruz. Daha önceden Facebook profili oluşturup daha sonradan silen kullanıcılar da bir süre sonra yeniden hesap açmak için

kaydol

ma işlemlerini yapıyorlar. Sizler de

Facebook'a giriş

yapmak, kaydolmak ve İOS, Android işletim sistemli cihazlarınıza indirmek için gereken bilgileri buradan görebilirsiniz. İşte

Faceboo
k

'dan son gelişmeler ve işlemler.



için tıklayınız

mek için tıklayınız

mek için tıklayınız


Facebook indirme işlemleri


Facebook messenger ile mesajlaşmak çok basit. Sadece Facebook değil aynı zamanda messengerfacebook indirerek rahatlıkla anında mesajlaşabilirsiniz Gelen mesajları ileti sesi ile duyabilir anında cevap verebilirsiniz Kullanımı çok kolay istediğiniz kişiye mesaj atmak istediğinizde indirdiğinizfacebook messenger programı devreye girecek ve yeni bir pencere çıkarak konuşmaya devam edebileceksiniz.Tüm bunların dışında isterseniz google play store adresine girerek messenger ya dafacebook u indirip rahatlıkla işlemlerinizi halledebilirsiniz ücretsizfacebook mobil indirmek için ayriyeten bir işlem yapmanız gerekmiyor çünkü zaten program ücretsiz olarak google play store adresinde yer alıyor programda sadece bazı ufak tefek noktaları kendiniz isterseniz ödeme yapıp farklı hizmetler satın alabiliyorsunuz. Aslında bunlar çok da gerekli değil bu sebeplefacebook indirücretsiz olarak size yardımcı olacaktır dikkat çeken özelliği ise messenger indirme özelliğidir. aşağıda sizler için verdiğiniz linklerden istediğiniz cihazınıza facebook indirebilirsiniz.



Facebook'a nasıl kayıt olunur?


Facebooka kayıt olmak için öncelikle bir mail adresi gereklidir. Facebook üyeliği tamamen ücretsizdir ve bu uygulama her zaman ücretsiz kalacaktır. Facebooka kaydol seçenekleri için gerekli olan mail adresi bu ücretsiz adımlarda gereklidir. Maile gelen doğrulama kodları ya da linkleri hesabın aktive olması için gereklidir. Ardından belirli bilgiler siteye bildirildikten sonra üyelik işlemi tamamlanabilir. Facebooka kaydol işlemleri işte bu kadar kolaydır. Başka bir dünyayı içinde barındıran facebook, bugünlerde herkesin sevgilisi haline gelmiştir ve çocuklar bile bu uygulamayı kullanmaktadır.



YENİ GÜNCELLEME HAKKINDA BİLGİLER


Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook yeni bir güncelleme ile kullanıcılarını sevindirdi. Türkiye'de de çok büyük sayıda kullanıcıya sahip olan Facebook, rekabetin arttığı internet dünyasında yaptığı güncellemeler ile adından sıkça söz ettiriyor. Kullanıcılar bugün Facebook'a giriş yaptıklarında yeni güncellemeler ile karşılaştı.



Facebook güncellemelerin de dikkatleri çeken en belirgin özellik ise yeni beğeni durumu ve yeni emojiler oldu. Bu yeni beğeni ve emojiler ile ilgili detaylar şöyle:





Aşağıda görülen paylaşımdaki beğeni ve emojiler göze hemen çarpıyor. Görüldüğü üzere paylaşımlardaki beğenilerin görsel tasarımı değiştirilmiştir. Daha eğlenceli hale getirilmiş. Facebook'un daha aktif hale getirilmesi üzerine planlandığı düşünülen bu görsel tasarım değişikliğinin aktifliği ne yönde etkileyeceğini göreceğiz.






Aşağıda da görüldüğü üzere beğeni yorum ve emojilerin paylaşımların altındaki görseli bu şekilde güncellendi.







Facebook sohbet mobil cihazlar için ek bir uygulama ile gelmektedir. Facebook messenger uygulamasında arkadaşlarınız ile sohbet edebilir, gruplar halinde mesajlaşılabilir, görüntülü konuşulabilir ve hatta her iki tarafın da telefon numaraları açıksa wifi bağlantısı ile olağan bir telefon konuşması yapılabilmektedir. Google Play, Windows Phone Market ve iOS için iTunes marketlerden facebook messenger son sürümü bulunabilir. Uygulamanın kendisine özgü ek hizmetleri de var. Sitede yapılamayan birçok sohbet işlemi yapılabilmekte. Emoji çeşitliliği daha fazla. Telefonlarla görüntülü olarak konuşmanın ve sesli olarak konuşmanın da mümkün olması uygulamaya olan yönelimi arttırıyor.



Facebook bataryayı adeta içiyor!


Facebook'suz bir hayat için geçerli bir sebep daha!



Şimdiki haberimiz Android kullanıcılarının pek çoğunu -hatta hemen hepsini- ilgilendirecek ortak bir paydaya sahip: Facebook!



Kuşkusuz pek çoğunuzda Facebook yüklü. Hatta pek çoğunuz bu habere bile Facebook üzerinden eriştiniz. Peki ya Facebook olmasa?



Facebook'suzluğun hayatınızda ne tür bir etki oluşturacağını kuşkusuz siz bilirsiniz ama bizim bildiğimiz şu ki telefonunuz oldukça derinden bir oh çekecek!



Şöyle ki Russell Holly isimli bir blogger'ın yaptığı teste bakılırsa, Facebook'un kaldırıldığı bir telefonun batarya ömrü %20 artarken uygulamaların açılış süresi de %15 hızlanmış!



Facebook'un aktifken bataryayı adeta içtiğini zaten biliyoruz ama sorun şu ki arka planda çalışırken dahi ciddi miktarda güç tükettiği belirtiliyor. Velhasıl denemesi basit, en azından bir günlüğüne kaldırın ve sonucu kendiniz görün...



Facebook'tan yeni uygulama


Facebook, sanal gerçeklik deneyimini mobile getiriyor. WSJ'nin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Facebook bunu 360 derece videoları destekleyen ayrı bir uygulamayla yapmaya hazırlanıyor. Uygulama, kullanıcıların 360 derece videoların açısını telefonlarını hareket ettirerek değiştirmesini sağlayacak. Sanal gerçeklik alanı Facebook'un Mart 2014'te Oculus VR'ı satın almasından bu yana artan bir ilgi görüyor. Samsung'dan Sony'ye farklı üreticiler ve çok sayıda farklı girişim sanal gerçeklik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son kullanıcıya yönelik ilk sanal gerçeklik başlığını önümüzdeki yıl piyasaya sunacağını açıklayan Oculus'un,Rift ile endüstride daha ciddi bir hareketlilik yaratması bekleniyor. Facebook'un bugün mobil için geliştirdiği belirtilen sanal gerçeklik uygulaması ise Oculus'a göre yüzeysel bir deneyim sunuyor ve bu açıdan Google'ın video (YouTube) öncelikli sanal gerçeklik adımına karşı atılmış gibi görünüyor. (Google'ın Cardboard ile başlayan sanal gerçeklik stratejisiyle ilgili Google Sanal Gerçekliği YouTube İçin mi İstiyor? incelememi görebilirsiniz. ). En azından haberin bize düşündürdüğü bu. Zira, Facebook Video'yu YouTube karşısında konumlandıran Facebook'un, 360 derece videolar konusunda da YouTube'u yakalamasını sağlayabilir. Facebook'un mobilde Google'a karşı üstünlüğü de bu açıdan bir avantaj olabilir. Bununla birlikte, Facebook'un iOS ve Android için geliştirdiği belirtilen uygulama, sanal gerçekliğin Oculus'tan çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilir.



WSJ'nin kaynakları erken geliştirilme aşamasında olan Facebook VR mobil uygulamasının yayınlanıp yayınlanmayacağının henüz net olmadığını belirtiyorlar. Uygulamanın yayınlanması durumunda yeni bir hit olup olmayacağı konusuna söz konusu Facebook olduğu için şüpheyle yaklaşabiliriz. Facebook, son dönemde çok sayıda bağımsız uygulama yayınlasa da, bunların çoğunluğu uygulama mağazalarının ücra köşelerinde yaşamlarına devam ediyorlar, mobil uygulamaların çoğunluğu gibi.



Facebook giriş

yapma ekranı ve kaydolma işlemlerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. Dünya çapında çok büyük kitlelere ulaşarak kullanıcı sayısı ile rekor kıran Facebook'a giriş yapmak, kaydolmak ve son sürümünü indirmek için gereken bilgileri haberimizden görebilirsiniz. Sürekli olarak yeni özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanan dev sosyal medya ağının son gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilisiniz.


#Facebook
#Facebook indir
#Facebook giriş
#Facebook kaydol
8 yıl önce