14:43, 08/07/2022, CumaG: Güncelleme: 14:51, 08/07/2022, Cuma
Meksika hayvanat bahçesinde şok görüntüler: Açlıktan kuyruklarını kemirdiler
Meksika'da bir hayvanat bahçesinde kendi kuyruklarını yediğine inanılan hayvanların görüntüleri, korkunç koşullarda yaşadığı iddiaları arasında sosyal medyada dolaşmaya başladı. Yayınlanan videolarda cildinin her tarafında çeşitli yaralarla zayıflamış ve bir deri bir kemik kalmış bir dizi hayvan görüldü
Meksikalı aktör Arturo Islas Allende, büyük kedi habitatını 'soykırım' olarak nitelendirerek, "Nasıl bu kadar uzun zamandır kimsenin bir şey yapmadığını anlamıyorum." dedi.

Görüntüler, vahşi hayvanlara bağlı olduğu iddia edilen, kuyrukları kesilmiş çeşitli büyük kedileri gösteriyor.

Aktör, hayvanların maruz kaldığı ihmale tanık olduktan sonra durumu bildirdiğini ancak iddiaya bir cevap alamadığını açıkladı.

Twitter'daki birçok kişi hayvanat bahçesindeki hayvanın yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan yüzlerce büyük kediyi terk etmek ve onlara kötü davranmakla suçladı.



