Kasımpaşa'nın yedek kulübesinde yer alan Ramazan Köse'nin görüntüsü herkesi şaşkına uğrattı.
23:01, 08/11/2019, CumaG: Güncelleme: 23:08, 08/11/2019, Cuma
Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kavganın izleri ortaya çıktı
Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada bir detay dikkatlerden kaçmadı.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada bir detay dikkatlerden kaçmadı.

Foto muhabirlerinin yedek kulübelerinin fotoğrafını çektiği sırada görüntülenen tecrübeli kaleci fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız oldu.

Hatırlanacağı üzere Kasımpaşa ile Yeni Malatya arasında oynanan maç sonrasında Veysel Sarı ve Ramazan Köse, Malatya soyunma odasını basmıştı.

Soyunma odasında yaşanan arbedenin ardından bazı futbolcuların hastanelik olduğu iddia edilmişti. Ramazan Köse'nin de bu kavga esnasında gözüne darbe aldığı ifade edildi.

Bu mücadelede yaşanan gerginlikler sebebiyle Veysel Sarı 3 maç ceza almıştı. Kasımpaşa kaptanının kadro dışı bırakılacağı da iddia edilmişti.

