Sarı lacivertlilerin transferdeki hamlesi yaklaşık 2 yıldır peşinden koştuğu Hatem Ben Arfa.
19:00, 12/06/2019, ÇarşambaG: Güncelleme: 21:36, 12/06/2019, Çarşamba
'Fenerbahçe'ye gel' dediler arkadaşı Galatasaray'ı açıkladı
Yaz transfer döneminde kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını yürütüyor. Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe ise bir oyuncu için karşı karşıya geldi.
Yaz transfer döneminde kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını yürütüyor. Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe ise bir oyuncu için karşı karşıya geldi.

Süper Lig’de 2018-2019 sezonunu büyük bir hayal kırıklığıyla geçiren Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde önemli hamlelelerde bulunuyor.

Bonservisi elinde bulunan orta saha oyuncusuna Galatasaray’ın da transfer teklifi yaptığı konuşuluyor.

2 kulübün de UEFA’daki anlaşması sebebiyle oyuncu satmadan alması mümkün gözükmüyor. Bu sebeple Hatem Ben Arfa transferi iki kulübün yetkilileri tarafından takip ediliyor.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Ben Arfa’nın sosyal medya hesaplarına ‘Fenerbahçe’ye gel’ şeklinde mesajlar atarken sürpriz bir olay yaşandı.

Ben Arfa’nın arkadaşı olduğu ortaya çıkan bir kullanıcı atılan yorumlara ‘Ben Arfa, Galatasaray’a gidecek inşaallah’ diye karşılık verdi.

Bu mesaj Galatasaraylı taraftarlar arasında heyecan yaşatırken Fransız basını, yıldız oyuncu için sarı kırmızılıların da teklif yaptığını iddia etti.

Ben Arfa bu sezon Rennes’de forma giymişti. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu 26 lig maçında 7 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

Tunus asıllı Fransız oyuncu, UEFA Avrupa Ligi’nde de 9 maça çıktı 2 gol attı 1 de asist yaptı.

