Diyarbakır'da acı olay: Serinlemek için girdiği sulama kanalında boğuldu
20:12, 06/08/2026, Perşembe
DHA

24 yaşındaki Muhammed Çiçek, hayatını kaybetti
Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde serinlemek amacıyla sulama kanalına giren 24 yaşındaki Muhammed Çiçek, akıntıya kapılarak boğuldu. Gencin cansız bedeni dalgıç ekiplerinin çalışmasıyla sudan çıkarıldı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Muhammed Çiçek (24), serinlemek için girdiği sulama kanalında boğuldu.
Olay, öğleden sonra Bağlar ilçesinin kırsal Yeşildallı Mahallesi yakınında meydana geldi. Muhammed Çiçek, serinlemek amacıyla sulama kanalına girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan Çiçek, gözden kayboldu. Çiçek'in arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ve itfaiyenin dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yürüttüğü çalışmayla Muhammed Çiçek'in cansız bedeni bulundu. Sudan çıkarılan Çiçek'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem
3 yaşındaki Eslem'den acı haber

Gündem
Boğulmak üzereydi: Kuaför çalışanının Heimlich müdahalesi hayat kurtardı

Gündem
Mardin'de acı olay: Boğulma tehlikesi geçiren çocuk yaşamını yitirdi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.