|

Gül'ün açıklamasına yorum: Keşke kardeşlik sözünü ağzına alsaydı

MHP Lideri Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün "Aday değilim" açıklamasına ilişkin ''Türkiye'yi bir kaosa kargaşaya, krize bunalıma sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak yani sözlerinin arasına katarak yapmış olsaydı daha anlamlı olurdu'' dedi.

Yeni Şafak
12:11 - 30/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:19 - 30/04/2018 Pazartesi
Diğer
Bahçeli'den, Abdullah Gül'ün açıklamasına yorum
Bahçeli'den, Abdullah Gül'ün açıklamasına yorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Aday değilim" açıklamasını değerlendirdi.

Gül'ün, Türkiye'yi kaosa sokmayacak bir tavır takındığı görüşünde olan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

''Türkiye'yi bir kaosa kargaşaya, krize bunalıma sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum. Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak yani sözlerinin arasına katarak yapmış olsaydı daha anlamlı olurdu. Ama o anlama gelen cümleleri var.''

15 CHP'LİNİN İYİ PARTİ'YE GEÇİSİ

MHP Lideri Bahçeli'nin gündeminde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili için yaptığı, "İsterlerse partiye dönecekler" açıklaması da vardı.

Bahçeli bu konuda ''Yapmış olduğu bir hatadan vazgeçmiş demektir. 15 milletvekilinin, kendi öz partisine yani CHP'nin oylarıyla Meclis'e gelmiş olan yuvalarına dönmelerinde yarar var. Abidik gubidik işlerden vazgeçmek lazım'' diye konuştu.



#Devlet Bahçeli
#Abdullah Gül
6 yıl önce