|

İçişleri Bakanı Soylu: Eren-2 Operasyonu'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-2 Operasyonu'nda Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada da, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince İHA/SİHA, Atak Helikopter ve Hava Kuvvetleri'nin desteğinde icra edilen operasyonda, sözde 'özel güç sorumlusu'nun da etkisiz hale getirildiği belirtildi.

15:07 - 29/04/2021 jeudi
Güncelleme: 16:54 - 29/04/2021 jeudi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Eren-2 Operasyonu'nda Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


Sözde 'özel güç sorumlusu' da etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Eren-2 Operasyonu'nda, Diyarbakır-Lice kırsalında, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince İHA/SİHA, Atak Helikopter ve Hava Kuvvetleri'nin desteğinde icra edilen operasyonda, sözde 'özel güç sorumlusu'nun da içinde olduğu 5 terörist, etkisiz hale getirildi.



Bir terörist daha etkisiz hale getirildi

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Eren-2 Operasyonu kapsamında, Diyarbakır-Lice ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6’ya yükselmiştir" denildi.


#Süleyman Soylu
#Eren-2 Operasyonu
il y a 3 ans