|

Karakol basan Ekrem İmamoğlu CHP'nin İBB başkan adayı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu açıklandı. İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda karakol basarak polislere saldırdığı görüntülerle gündem olmuştu.

Yeni Şafak
11:22 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:20 - 27/09/2017 Çarşamba
Diğer
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'nun karakolu basmıştı.
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu'nun karakolu basmıştı.
Kadir Topbaş’ın
İstanbul
Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’ndan istifa etmesinden ardından,
İBB
Meclis’i yeni başkanı seçmeye hazırlanıyor. Perşembe günü İBB
Meclis
üyelerinin yapacağı seçim öncesinde partilerin adayları da açıklanmaya başladı. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu açıklandı.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, geçtiğimiz günlerde Gürpınar Polis Merkezi'ni basarak polis memurlarına hakaret ve darpla gündeme gelmişti.

POLİSLERE HAKARET ETMİŞTİ

Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Gürpınar Sosyal Tesisleri işletmecisini çıkarmak istemesi ve bunun üzerine belediye çalışanı ile işletmeciler arasında çıkan tartışma üzerine, polis merkezine giden taraflar, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmış ve bunu öğrenen İmamoğlu'nun, özel kalem müdürü, zabıta ve korumaları ile birlikte Gürpınar Polis Merkezi'ne giderek, polisleri tartaklayarak hakaret ettikleri ortaya çıkmıştı. Olay sonrası Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma başlatılmıştı.


#CHP
#İBB
#Ekrem İmamoğlu
7 yıl önce