Kayalıklarda mahsur kalan kardeşler kurtarıldı
00:45, 21/04/2026, Salı
IHA

Kardeşler, itfaiye merdiveniyle kayalıklardan indirildi.
Şanlıurfa'da gece saatlerinde kayalık alana çıkan 7 ve 8 yaşındaki iki kardeş mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulundukları yerden indirilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan 7 ve 8 yaşındaki 2 kardeş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Kelaynak yolu üzerinde yaşandı. Kayalık alana çıkan 7 ve 8 yaşındaki Hamza Y. ve İsmail Y. isimli kardeşler aşağı inemedi. Durumu fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, merdiven uzatarak mahsur kalan çocuklara ulaştı. Aşağı indirilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gündem
Şanlıurfa 2029 'Gastronomi Şehri' hedefiyle İstanbul’da sahneye çıktı

Gündem
Siverek’te sağanak sonrası derede mahsur kalan çoban ve koyun sürüsü kurtarıldı

Gündem
Şanlıurfa Valiliğinden 'Siverek'te okula saldırı' iddialarına ilişkin açıklama: Şüpheli hareketler sergileyen şahıs etkisiz hale getirildi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.