Kayseri merkezli 6 ildeki uyuşturucu operasyonlarında 221 kişi yakalandı
09:58, 16/06/2026, SalıG: Güncelleme: 10:27, 16/06/2026, Salı
DHA

Kayseri merkezli 6 ilde uyuşturucu operasyonu
Kayseri merkezli 6 ilde bu sabah ’Uyuşturucu Madde Satıcılarına’ yönelik düzenlenen operasyonda 221 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre, mahalle ve sokaklarda uyuşturucu ticareti yapan suç örgütlerine yönelik yaklaşık 4 ay süren teknik takip, analiz ve delil toplama çalışmaları gerçekleştirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesince yürütülen çalışmalar sonucu Kayseri merkezli Ankara,
Adana, Nevşehir, Muğla ve Gaziantep olmak üzere 6 ilde operasyonlar düzenlendi.
2 bin 500 polis, 632 ekip, 1 helikopter, 2 dron ve 10 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 263 adrese yönelik operasyonlarda 221 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem
İstanbul'da 89 kilo 900 gram uyuşturucu ele geçirildi

Gündem
Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

Gündem
İki ayrı suçtan 16 yıl hapisle aranıyordu: Operasyonla yakalandı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.