|

Kocaeli'de yarın okullar tatil mi

Kocaeli’de sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı kent merkezinde ve şehrin yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi. Kocaeli’de etkili olan kar yağışı ardından öğrenciler ve veliler gözlerini Kocaeli Valiliğine çevirdi. Kocaeli'de yarın 2 Mart Cuma okullar tatil mi?

Yeni Şafak
13:10 - 1/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:15 - 1/03/2018 Perşembe
Diğer
Kocaeli'de kar yağışı etkili oldu.
Kocaeli'de kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Kocaeli’de sabah erken saatlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar yağışı ile birlikte öğrenciler ve veliler gözlerini Kocaeli Valiliğine çevirdi. Kocaeli'de 2 Mart Cuma günü okullar tatil olacak mı?

Kocaeli Valiliği okulların tatil edilip edilmeyeceğine Kocaeli hava durumu tahminlerine göre karar verecek. İşte Kocaeli hava durumu ve okul tatili ile ilgili merak edilenler:

Kocaeli'de hava durumu

Sabah saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, şehir merkezinde de kendisini hissettirdi. Yağan kara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar buzlanan yollarda yürümekte zorlandı. Koceli, yağan karla beyaza bürünürken, karın olumsuzluklara sebebiyet vermemesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışının etkili olmasının ardından Kocaeli’nin ünlü kayak merkezlerinden bir olan Karatepe’de kar kalınlığının 38 santime ulaştığı öğrenildi.

Kocaeli 2 Mart okullar tatil mi?

Kocaeli Valiliği okulların kar tatile girip girmeyeceğine son hava durumu tahminlerine göre karar verecek. Henüz Kocaeli Valiliği kar nedeniyle Kocaeli'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

#Kocaeli Valiliği
#hava durumu
#tatil
6 yıl önce