
İBB AK Parti Grupbaşkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP'li İBB'nin AK Parti döneminde yapılan projeleri sahiplenmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla saat 14:00'ü işaret eden Göksu şu ifadeleri kullandı:
"Metrolardan tutun diğer birçok İBB AK Parti döneminde yapılan projeyi kendileri yapmış gibi 1 haftadır gösterip durdular.
Algı ve manipülasyon bitti.
Şimdi sıra İstanbul'un gerçeklerinde.
CHP'li İBB'nin 3 yılda İstanbul'u nereye götürdüğünü bugün 14.00'te sizlerle paylaşacağız."
Metrolardan tutun diğer birçok İBB AK Parti döneminde yapılan projeyi kendileri yapmış gibi 1 haftadır gösterip durdular.
Algı ve manipülasyon bitti.
Şimdi sıra İstanbul'un gerçeklerinde.
CHP'li İBB'nin 3 yılda İstanbul'u nereye götürdüğünü bugün 14.00'te sizlerle paylaşacağız.
"İSTANBUL'UN 3 YILI"
Göksu, saatler 14:00'ü gösterdiğinde, "Artık algı ve manipülasyonları tükendi. Şimdi sırada gerçekler var. İşte CHP’li İBB yönetimindeki İstanbul’un geride kalan 3 yılı…" sözleriyle CHP'li İBB'nin son üç yılını gözler önüne seren bir paylaşım yaptı.
Artık algı ve manipülasyonları tükendi. Şimdi sırada gerçekler var.
İşte CHP’li İBB yönetimindeki İstanbul’un geride kalan 3 yılı… pic.twitter.com/jST5CVYlN1
Göksu'nun paylaştığı görüntülerde İstanbul'un ulaşım ve trafik sorunun çözeceğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına, İBB'nin karla mücadeledeki yetersizliğine, durdurulan projelere ve kesilen çınar ağaçlarına yer verildi.
