|

Memleket Partisi'nden Kaftancıoğlu'nun paylaşımına büyük tepki: CHP'nin arka bahçesi değiliz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı ile bir program organize ettiklerini açıkladı. Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karakuş'un Muharrem İnce'nin tarafsızlık açıklamasına rağmen istifa etmeden ilçe başkanlığı sıfatıyla böyle bir programa dâhil olması, partisi tarafından büyük tepki çekti. Memleket Partisi Kurucusu ve Parti Meclisi Üyesi Ömer Özdoğan, "Bu korsan programla ilgimiz yok. Memleket Partisi CHP'nin arka bahçesi değildir. CHP'de son rezalet perdesi; örgütlerimizi ayartıp korsan program yapıyorlar. Onursuzluğun bu kadarı pes" açıklamasında bulundu.

17:27 - 26/05/2023 الجمعة
Yeni Şafak
Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı ile bir program organize ettiklerini açıklayan Canan Kaftancıoğlu, büyük tepki çekti.
Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı ile bir program organize ettiklerini açıklayan Canan Kaftancıoğlu, büyük tepki çekti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı ile bir program organize ettiklerini duyurdu. Programa ilişkin paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Memleket Partisi Esenyurt yöneticileri, üyeleri ve aileleri ile bir aradayız" dedi.

Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karakuş'un istifa etmeden ilçe başkanlığı sıfatıyla böyle bir programa dâhil olması ise partisi tarafından büyük tepki çekti.

Memleket Partisi Kurucusu ve Parti Meclisi Üyesi Ömer Özdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP'ye yönelik sert ifadeler kullandı.

"Memleket Partisi CHP'nin arka bahçesi değildir"

Özdoğan, "
Memleket Partisi'nin bu korsan programla ilgisi yoktur. Siyasetin bu kadar rezilce yapılabileceğine dünya ilk defa şahit oluyor. Memleket Partisi CHP'nin arka bahçesi değildir. CHP'de son rezalet perdesi; örgütlerimizi ayartıp korsan program yapıyorlar. Onursuzluğun bu kadarı pes"
ifadelerini kullandı.

"Burada siyasi ahlaksızlık var"

28. Dönem Memleket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Mevhibe Bodur Koloğlu da Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi. Koloğlu, yaptığı açıklamada "
Burada siyasi ahlaksızlık var."
dedi.


#Memleket Partisi
#Canan Kaftancıoğlu
#CHP
#Ömer Özdoğan
1 عام قبل