|

Paralelin sesi kesildi

FETÖ'nün yayının organları; Tivibu, Turkcell TV ve Digitürk'ün ardından Türksat'ın bünyesinde bulunan Teledünya ve Kablo TV'den de çıkarıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/10/2015 Salı
Güncelleme: 21:48 - 12/10/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Daha önce Bugün TV, Samanyolu Haber ve Mehtap TV'nin yayınlarına son veren Tivibu şimdi de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) propagandasını yapan Kanaltürk ile Samanyolu TV'nin de yayınlarına son verdi.



Fetullah Gülen'in örgüte yönelik genel çağrı ve talimatların verildiği yayın organlarıyla ilgili izleyicilerden şikayet yağdı. Bunun üzerine Bugün TV, Samanyolu Haber ve Mehtap TV'nin Tivibu Dijital Platformu'ndan çıkarılmasına karar veren yetkililer dün de Kanaltürk ile Samanyolu TV'nin yayınlarına son verdi.



FETÖ, KABLO TV VE TELEDÜNYA'DAN ÇIKARILDI



Tivibu, Turkcell TV ve Digitürk'ün ardından paralel örgütün yayın organları Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Kanaltürk, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV ile ilgili yazı Türksat'a da ulaştı. Paralel kanalların, Kablo TV ve Teledünya'dan çıkarıldığı belirtildi. Söz konusu iki platform kamu şirketi Türksat'ın bünyesinde bulunuyor.



#fetö
#Tivibu
#Turkcell
#Fetullahçı Terör Örgütü
9 yıl önce