Şanlıurfa’da yedek lastikte uyuşturucu ticareti yaparken yakalandı
15:02, 13/09/2025, Cumartesi
IHA

Narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı aramada, 3 kilo 450 gram skunk ele geçirildi.
Şanlıurfa’da bir otomobilin yedek lastiğine gizlenen 3 kilo 450 gram skunk maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent girişinde durdurdukları bir araçta arama yaptı. Narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı aramada, otomobilin yedek lastiği içerisine saklanmış 7 parça halinde toplam 3 kilo 450 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı öne sürülen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Gündem
Rize'de uyuşturucu operasyonu: 10 şüpheli tutuklandı

Gündem
Arazide 106 kilo 714 gram uyuşturucu ele geçirildi

Gündem
Van'da 106 kilo 714 gram uyuşturucu ele geçirildi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.