|

Sapıklar!

Daha önce cinsel sapkınlıklar ile gündeme gelen FETÖ’cülere bir yenisi daha eklendi. FETÖ’den 11 ay hapis yatıp itirafçı olduktan sonra serbest kalan Necmettin Ö. ile arkadaşı, önceki gece Adıyaman’da 18 yaşından küçük bir erkek çocuğu istismar ederken yakalandı.

Şahin Şen
04:00 - 22/03/2019 Cuma
Güncelleme: 01:49 - 22/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Gözaltına alınan FETÖ'cü sapık Necmettin Ö.
Gözaltına alınan FETÖ'cü sapık Necmettin Ö.

Tutuksuz yargılanan FETÖ sanığı ve arkadaşı, erkek çocuklara cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla Adıyaman’da gözaltına alındı. Örgütün sapıklığını gözler önüne seren ahlak operasyonu önceki gece gerçekleştirildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda, FETÖ’nün sözde Adıyaman mahrem imamı Necmettin Ö. ile arkadaşı A.Ç., 18 yaşından küçük bir erkek çocuğu istismar ederken yakalandı. Gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakılan Necmettin Ö.’nün, daha önce FETÖ’den 11 ay cezaevinde kaldıktan sonra itirafçı olup serbest bırakıldığı ortaya çıktı.


NE İLK NE DE SON


Cinsel istismara uğrayan çocuk devlet koruması altına alınırken; FETÖ’cü isimler daha önce de benzer sapıklıklarla gündeme gelmişti. FETÖ’nün ABD’deki çatı kuruluşlarından Raindrop Vakfı’nda yönetim kurulu üyeliği yapan Mehmet Salih Gözegir’in de aralarında bulunduğu 23 kişi “çocuk yaştakileri fuhşa sanal ortamda teşvik etmek” ve “çocuğa cinsel saldırı teşebbüsünden” gözaltına alınmış, suçlu bulunan FETÖ’cü Gözegir sınır dışı edilerek Türkiye’ye gönderilmişti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan FETÖ’cü eski yüzbaşı S.B.Ü. de 14 Kasım 2018’de cezaevindeki görüşme odasında avukatı ile uygunsuz durumda yakalanmıştı.

#FETÖ
#Necmettin Ö
#Adıyaman
#İstismar
5 yıl önce