Seçime kadar kelime oyunu

Mehmet Güney
04:00, 29/08/2023, Salı
Yeni Şafak
Seçime kadar kelime oyunu
Meral Akşener.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Afyonkarahisar’da suskunluğunu bozmasının ardından, CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı tartışılıyor.

“Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız” diyen Akşener’in “Her birimiz seçime ayrı ayrı girelim” açıklaması ile de karşısına çıkacak ittifak bloğunu bahane ederek, tekrar işbirliğine yanaşabileceği belirtiliyor. Kulislerde, CHP’den garanti yerler istediği konuşulan İYİ Parti’nin, 2024’de CHP ile sadece Ankara ve İstanbul’da işbirliğine gidebileceği belirtiliyor. Akşener’in yerel seçime kadar benzer kelime oyunlarına devam etmesi beklenirken, İYİ Parti kaynakları da “Cumhur İttifakı blok halinde seçime girerse Ankara ve İstanbul’u ne CHP ne de biz kazanabiliriz. Bu yüzden oluşabilecek işbirliğine kazanımlar doğrultusunda açığız” fikrinde uzlaşıyor.


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026