
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Sözleşmeli Er Bünyamin Barlık'ın arazide kayıp düşerek şehit olduğunu açıkladı. Şehit, İçmeli Köyü'nde toprağa verildi.
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Piyade Sözleşmeli Er Bünyanin Barlık (22) arazide kayıp düşerek şehit oldu. İçmeli köyüne giden askeri yetkililer, güvenlik korucusu olan şehidin babası Servet Barlık'a ve ailesine, sağlık ekipleri eşliğinde şehadet haberini verdi. Şehidin babaevine ve köyün girişine Türk bayrakları asıldı. İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törende şehidin tabutuna sarılarak ağlayan ailesi ve yakınlarını görevliler teskin etmeye çalıştı.
3 OĞLUM DAHA VAR 3’Ü DE FEDA OLSUN
Şehidin annesi Birgül Barlık, törende kendisini teskin ederek başsağlığı dileğinde bulunan Vali Erol Karaömeroğlu’na, “3 oğlum daha var. Üçü de vatana feda olsun” dedi. Şehidin naaşı, düzenlenen törenin ardından kent merkezine 20 kilometre mesafedeki İçmeli köyünde toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Şehit Barlık'ın ailesine taziye mesajı gönderdi.









