|

Sürekli sahada olun talimatı: Hemşerilerimizle temas kuracağız

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, parti yönetiminin ardından il başkanlarına da ‘daha çok sahada olma’ talimatı verdi.

Uğur Duyan
01:04 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 01:07 - 17/08/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Önceki gün 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla toplanan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda vatandaştan gelen taleplerin ve ekonomideki gelişmelerin sahadaki yansımalarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Erdoğan’ın 2023 mesajları verdiği toplantının basına kapalı kısmında teşkilatlardan gelen dosyalar masaya yatırılırken, ekonomi konusunda vatandaşın iktidardan beklenti ve talepleri de konuşuldu.

ERDOĞAN TALİMATI VERDİ

  • Yeni Şafak’ın edindiği bilgilere göre Erdoğan, il başkanlarına her an sahada olmalarının gerektiğini söyledi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığının yürüttüğü ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programının başarıyla sürdürüldüğünü ve benzer programların diğer il başkanlıklarınca da yapıldığını ifade eden AK Parti kaynakları ise şunları kaydetti: “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına il başkanlarının yanı sıra bakanlarımız da katıldığı için sahada gördüğümüz eksiklikleri, vatandaştan bize talepleri anında iletme şansımızın oluyor. Bu bağlamda hızlı reaksiyon aldığımız bir toplantıydı. Toplantıda il başkanları, sahada topladıkları verileri, vatandaşın başta ekonomi konusundaki beklentileri olmak üzere olumlu, olumsuz tüm değerlendirmeleri toplantı da ele alındı.”

HEMŞEHRİLERİMİZLE TEMAS KURACAĞIZ

Ekonomide yaşanan toparlanmanın yerli enerji kaynaklarının da kısa süre içinde vatandaşın kullanıma açılmasıyla aşılacağını kaydeden kaynaklar, anketlerin yerine sahadan gelen tepkilere bakarak çalışan bir teşkilat olduğunu ifade ettiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde toplanan MKYK’da da “Bundan sonra daha çok arazide olacağız. Daha çok çalışacağız. Artık seçim sathı mahalline girmiş olduk. Daha fazla görünür olacağız, daha fazla çalışacağız. Daha çok vatandaşla ve hemşerilerimizle temas kuracağız” talimatı vermişti.

#MKYK
2 yıl önce