Yaşlı adamı 'Neden selam almıyorsun' diyerek bacağından bıçakladılar

18:27, 02/03/2026, Pazartesi
IHA
Yaşlı adamı 'Neden selam almıyorsun' diyerek bacağından bıçakladılar
70 yaşındaki Ali Erhan O. bacağından bıçaklandı

Antalya'da park içerisinde oturan Ali Erhan O. ile yoldan geçen iki kişi arasında "neden selam almıyorsun" diyerek tartışma çıktı. Tartışma sırasında bacağından bıçaklanan O. hastaneye kaldırılırken, iki şüpheli kısa süre içerisinde yakalandı.

Antalya’da 70 yaşındaki adam,
"Neden selam almadın"
tartışmasında tanımadığı 2 çocuk tarafından bacağından bıçaklandı. Olay sonrası kaçan 2 şüpheli, Yunus timleri ve özel güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Beach Park içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konyaaltı sahilinde yeşillik alanda oturan Ali Erhan O. (70) ile yoldan geçmekte olan 2 çocuk arasında tartışma çıktı.
"Neden selam almıyorsun"
diyerek Ali Erhan O.’yu bacağından bıçaklayan 2 çocuk hızla olay yerinden kaçarken, yaşlı adamın yardımına özel güvenlik görevlileri ve vatandaşlar koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Ali Erhan O. ambulansla hastaneye kaldırıldı. 2 şüpheli ise, olay yerine birkaç yüz metre mesafede Motorize Yunus Timleri ve özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Kısa sürede yakalanan A.K. (17) ve E.B. (16) adlı şüphelilerin yapılan üst aramasında suç aleti bıçağa rastlanılmadı. Bıçağı ağaçlık alana attıklarını söyleyen şüphelilerin belirttiği noktada polis ve özel güvenlik görevlileri uzun süre suç aletini aradı. 2 çocuk, daha sonra ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.



"Neden selam almıyorsun" diyerek bıçakladılar


Ali Erhan O.,
"Geçerken ‘Selamünaleyküm dayı’ dediler. Ben de selam verdim ama duymadılar. ‘Neden selam almıyorsun’ deyip küfür etti birisi. Ben de döndüm ’Kim söyledi onu’ dedim. Hiçbir şey söylemedi, ikisi de sustu. ’O zaman sizsiniz’ dedim. Sonra biri gelip bacağımdan bıçakladı"
diyerek polis ekiplerine olayı anlattı.

Muğla'da bir şahıs tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
Gündem
Muğla'da bir şahıs tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
Elazığ’da kayınpeder dehşeti: Tartıştığı damadını bıçakla ağır yaraladı
Gündem
Elazığ’da kayınpeder dehşeti: Tartıştığı damadını bıçakla ağır yaraladı
Bebek ismi kavgası kanlı bitti: Kayınpeder damadını vurdu
Gündem
Bebek ismi kavgası kanlı bitti: Kayınpeder damadını vurdu

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026