|

Diriliş Maduro!

Beğeniyle izlenen ve dünyanın dörtbir yanında hayranları olan Diriliş Ertuğrul dizisinin bir hayranı da Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro çıktı. Maduro börk takıp, Kayı boyu bayrağıyla fotoğraf çektirdi ve dizinin yapımcılarına selam gönderdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:25 - 19/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro

Türkiye’de de yayımlandığı akşam reytingleri sallayan Diriliş Ertuğrul dizisini hayranlıkla takip edenlerden birinin de Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro olduğu ortaya çıktı. Kayı Boyu bayrağı ve eskiden Oğuzlar’ın giydiği ‘börk’ başlığı ile poz veren Maduro, diziye selamlarını gönderdi.


MADURO DİZİNİN SETİNE GELECEK

Sosyal medyada Maduro’nun Kayı Boyu bayrağıyla çektirdiği fotoğrafı paylaşan “Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, birçok devlet başkanının diziyi hayranlıkla takip ettiğini söyledi. Bozdağ, “Venezuela Devlet Başkanı’nın ‘Diriliş’e hayran olması daha da önemli bir durum. Diziyi İspanyolca yayınlarından takip ediyor ve gerçekten dizimize büyük ilgi duyuyor” dedi. Bozdağ, Maduro’yu “Diriliş” setine davet ettiklerini belirterek, “Yaklaşık bir hafta önce bizimle Venezuela’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes vasıtasıyla irtibata geçtiler. Bize Kayı Boyu bayrağıyla çektirdiği fotoğraflarla selam yollamış. Şimdi ortak projeler yapmak üzere bizi Venezuela’ya çağırıyorlar. Sayın Maduro da ilk Türkiye ziyaretinde bizim setimize gelecek. Biz de en yakın zamanda oraya gidip görüşmeler yapacağız” ifadelerini kullandı.

#Venezüela
#Maduro
#Diriliş Ertuğrul
6 yıl önce