|

Hasan Küçükçetin Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil oldu

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna bu hafta yeni bir oyuncu katıldı. Yaprak Dökümü'nün 'Şevket'i Hasan Küçükçetin, artık Diriliş Ertuğrul'da 'Altun Aba' karakterini canlandıracak. Peki Hasan Küçükçetin kimdir? İşte detaylar...

Yeni Şafak
09:24 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:25 - 27/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Hasan Küçükçetin canlandıracağı Altun Aba karakteri için 30 kilo verip sakallarını uzattı.
Hasan Küçükçetin canlandıracağı Altun Aba karakteri için 30 kilo verip sakallarını uzattı.

Oyuncu Hasan Küçükçetin, TRT 1'in reyting rekortmeni 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Daha önce Yaprak Dökümü dizinde Şevket karakterini canlandırmıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisine Orhan Kılıç, Ogün Kaptanoğlu ve Aslıhan Güner dahil olmuştu. Hasan Küçükçetin, Diriliş Ertuğrul dizinde Altun Aba karakterini canlandıracak. Rolü için sıkı bir hazırlık süreci geçiren oyuncu, tam 30 kilo verip sakallarını da uzattı.

Hasan Küçükçetin kimdir?

6 Haziran 1981 tarihinde Balıkesir, Burhaniye'de doğmuştur. 2000 yılında İstanbul'a geldi. İstanbul'a ilk geldiğinde sahne deneyimi olsun diye bir yıl çocuk tiyatrosunda çalıştı. Aynı yılın sonunda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı.

Mimar Sinan ÜniversitesiDevlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2004yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra da bir yıl devlet tiyatrolarında çalıştı.

"Yaprak Dökümü" dizisinde Caner Kurtaran'ın ayrılmasından sonra canlandırdığı Şevket karakteri Hasan Küçükçetin'e verilmiştir.

#Diriliş Ertuğrul
#Hasan Küçükçetin
#Altun Aba
6 yıl önce