|

Hatay'da kurban parasını kaybeden Rahme Teyze'ye polisten sürpriz

Hatay'da kurban için biriktirdiği parayı kaybeden yaşlı kadının durumuna üzülen polisler, kendi arasında para toplayarak Rahme Teyzeye bir kurbanlık hediye etti. Emniyet Müdürü Hayri Şahin'in getirdiği kurbanlığı gören yaşlı kadın sevinçten gözyaşı döktü.

11:56 - 27/06/2020 Cumartesi
Güncelleme: 12:23 - 27/06/2020 Cumartesi
IHA
Rahme teyze kendisine alınan kurbanlığı görünce gözyaşlarına boğuldu.
Rahme teyze kendisine alınan kurbanlığı görünce gözyaşlarına boğuldu.

Reyhanlı ilçesinde ikamet eden 80 yaşındaki Rahme Avlar, dün öğlen saatlerinde yolda yürüdüğü sırada kurbanlık için biriktirdiği parayı kaybetti. Kurbanlık parasını kaybettiğini fark eden Rahme Teyze, 155 polis merkezini arayıp durumu bildirmesi üzerine Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.




Kendi aralarında para topladılar

Bu arada yaşlı kadının kurban kesemeyeceği için çok üzgün olduğunu öğrenen Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, emniyet çalışanları arasında toplanan parayla bir kurbanlık alarak Rahme Teyzeye hediye etti.Hediye kurbanlığını gören Rahme Teyze, sevinçten gözyaşı döktü.


"Rahme Teyzen size kurban olsun"

Rahme Avlar, "
Ben kurbanlık için biriktirdiğim parayı kaybettim. Aradık aradık, bulamadık. Polisi aradık geldiler. Gittiler aradılar aradılar ama bulamadılar. Kalktılar bir kurban getirdiler eve kadar. Allah razı olsun oğlum. Rahme Teyzen size kurban olsun
" diye konuştu.
#hatay
#reyhanlı
#rahme teyze
#polis
#sürpriz
#kurbanlık
4 yıl önce