|

İçerde oyuncusu geçinmek için simit satıyor: O büyülü dünyaya kapılmadım

'İçerde' dizisinin Şevko'su Sedat Payas dizi bittikten sonra yeni bir teklif alamayınca işsiz kaldı. Geçimini sağlamak için sandviç ve simit satarken görüntülenen Sedat Payas, "Dizi bittikten sonra teklif gelmedi. Simit, sandviç sattım hatta kahvede çalıştım. Elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. Ben hiç o büyülü dünyaya kaptırmadım kendimi" dedi. Payas, aynı zamanda "ben buradayım"diyerek yapımcılara da seslendi.

Yeni Şafak
17:48 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:01 - 14/11/2018 Çarşamba
Diğer
'İçerde' dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor gibi ünlü isimler vardı.
'İçerde' dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Rıza Kocaoğlu ve Çetin Tekindor gibi ünlü isimler vardı.

İçerde dizisiyle herkes tarafından tanınan Sedat Payas, yeni bir projede yer almayınca simit ve sandviç satarak geçimini sağlamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sandviç satarken görüntülenen Payas, bugün 2. Sayfa programına açıklama yaptı. "Elim ayağım tutuyor bir proje gelene kadar bu şekilde devam edeceğim" diyen ve yaptığı işi sevdiğini söyleyen Payas şöyle konuştu:

  • "Dizi bittikten sonra teklif gelmedi. Simit, sandviç sattım hatta kahvede çalıştım. Elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. Ben hiç o büyülü dünyaya kaptırmadım kendimi. Dizi bittikten sonra bir sezon boşta kaldım. Elimde güzel işler vardı, anlaştığımız projeler vardı. Üç, dört gün gittim sete herkesle tanıştım. Prova yaptık, tam imza olacak beni projeden çıkardılar. Ben de baktım olmuyor, gittim malzeme aldım. Mesela sandviç satacağım ekmek için fırınla anlaştım sabah 5'te gidip peynirimi alıp sabah erken saatlerde satmaya başladım. Bir proje gelene kadar bu şekilde devam ederim diye düşündüm. Proje gelirse de boş günlerimde yine tezgâhımı açarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ben yeni işimi 300 TL'ye kurdum. Kenarda az param vardı ben de hepsini harcadım yeni işime. Şu an Allah'a çok şükür sıfıra sıfırım.

Çetin Tekindor'la 'Bir Çocuk Sevdim'de, 'Karadayı'da başka projelerde de beraber çalıştık. 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisi için sete gittim, olmadı bir şeylerden dolayı. Bütün yapımcılara sesleniyorum; ben buradayım."

#Sedat Payas
#İçerde
#dizi
#televizyon
5 yıl önce