|

Sevenleri Oya Aydoğan'a veda etti

Bir hafta önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve dün sabah aramızdan ayrılan ünlü sanatçı Oya Aydoğan, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cemal Reşit Rey Salonu'nda düzenlenen anma törenine Aydoğan'ın sanat camiasından birçok arkadaşı katıldı. Orhan Gencebay, Sevim Emre, Perihan Savaş, Derya Baykal, Cenk Eren, Halil Ergün, Hamdi Alkan gibi isimler ünlü oyuncunun vefatından dolayı üzüntülerini dile getirdi.

Yeni Şafak
14:18 - 16/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:43 - 16/05/2016 Pazartesi
Diğer
Oya Aydoğan düzenlenen anma töreninin ardından Levent Cami'sinde cenaze namazı kılınarak Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.
Oya Aydoğan düzenlenen anma töreninin ardından Levent Cami'sinde cenaze namazı kılınarak Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.

Geçtiğimiz günlerde aort damarı yırtıldığı için hastanede tedavi altında olan ve dün sabah saatlerinde hayatını kaybeden Oya Aydoğan için şu sıralar Cemal Reşit Rey Salonu'nda anma töreni düzenliyor. Sanat camiasından birçok isim Aydoğan'a veda etmek için bir araya geldi. Herkesin ortak olarak şaşkınlığını ifade ettiği anma töreninde oğlu Gurur Aydoğan duygusal anlar yaşadı.



Törende duygularını paylaşan Orhan Gencebay, "Yani konuşacak çok şey var. Herkesi çok sevdiğini bildiğim için, biz de onu çok seviyoruz. Sözü çok uzatmıyorum ve baş sağlığı diliyorum" diye konuştu. Halil Ergün de törende yaptığı kısa konuşmada " Bana en çok şefkat gösteren arkadaşım Oya idi" dedi. Gözyaşları içerisinde konuşması tamamlayan Ergün " Onu çok özleyeceğim" dedi



Gurur Aydoğan: Onun hakkını ödeyebilir miyim?


Hürriyet'in haberine göre annesi rahatsızlandığından beri hastanede misafirleri karşılayan ve hayli üzgün olan Gurur Aydoğan ise annesi için duygu dolu bir konuşmaya yaparak şunları söyledi:



"Annemi seven destek veren herkese teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki bu kadar seveni var, bu kadar güzel kalpli bir anneye sahibim.O hayatımda gördüğüm en iyi kalpli insandı. Annem olduğu için söylemiyorum, tanıdığı tanımadığı herkese ön yargısız bakan bir insandı. Elinde olsa herkese yardım ederdi. O kadar iyi kalpli bir insandı ki ona layık olmak istiyorum. Onun hakkını ödeyebilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım. Mekanı cennet olsun herkese çok teşekkür ediyorum"



Cenaze namazı Levent'te


Ünlü sanatçı, şu sıralar Cemal Reşit Rey Salonu'nda düzenlenen anma töreninin ardından Levent Camisi'ne götürüldü. Ünlü oyuncu burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından vasiyet ettiği Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.

#Oya Aydoğan
#Oya Aydoğan cenaze
#Gurur Aydoğan
#Orhan Gencebay
#Sevim Emre
#Halil Ergün
#Cemal Reşit Rey
8 yıl önce