|

'Entropi-Entropy / Kaos ve Tao' sergisi

ARTNEXT Istanbul, on sanatçının yapıtlarının yer aldığı, küratörlüğünü Didem Hazinedar''ın üstlendiği 'Entropi-Entropy / Kaos ve Tao' sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 22/10/2013 Salı
Güncelleme: 15:53 - 22/10/2013 Salı
Yeni Şafak
'Entropi-Entropy / Kaos ve Tao' sergisi
'Entropi-Entropy / Kaos ve Tao' sergisi

22 Ekim - 23 Kasım 2013 tarihlerinde izlenebilecek sergide yer alan sanatçılar; Müge Akçakoca, Bulut Bagatur, Alper Bıçaklıoğlu, Serdar Çongar, Taşkın Esin, Özlem Gök, Uğur Hasekin, Ahmet Özcan, Korhan Özsoy ve Baysan Yüksel. Serginin açılışı ARTNEXT Istanbul''un Maslak''taki mekanında 22 Ekim Salı günü gerçekleşecek.

Sanatçıların ortak özelliği; hepsinin içinde bulundukları zamana karşı özel bir duyarlılık geliştirmiş olmaları olarak belirtiliyor. Serginin konsepti; yaşadığımız süreç ile bizlere bozulma olarak görünen deneyimlerin, ''entropi'' ve ilintili diğer kavramlar bağlamında sorgulanması ve sanatçıların bu kişisel sorgulamalar karşısında verdikleri cevaplar yoluyla eserlerini üretmeleri üzerine kurgulandı.

2013 Haziran ayında çalışmalarına başlanan sergide yer alan işlerin tamamı, sanatçıların zamana dair bireysel algı filtrelerinin birer görseli veya ürünü olarak ortaya çıkıyor. Resim, heykel, yerleştirme ve video disiplinlerinde işlerin yer aldığı sergi, on sanatçının kavramsal çalışmalarından oluşan güçlü bir içerikle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Ulaşım:
Çağdaş Sanat Alanı / Contemporary Art Space

17. KAT-WINDOWIST TOWER

Ulaşım: Windowist Tower, Eski Büyükdere Cad. No: 26, Maslak, 34467 Istanbul

Metro: Taksim -> İTÜ Ayazağa, Windowist Tower Çıkışı

Galeri ziyaret saatleri: 11:00-19:00 / Pazartesi-Cumartesi

İletişim: + 90 212 999 3990


11 yıl önce