|

Kuyudaki Koro'da Dergisi çıktı

8. sayısına ulaşan Kuyudaki Koro Dergisi'nin güz sayısı çıktı.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 11/10/2013 Cuma
Güncelleme: 10:35 - 11/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Kuyudaki Koro'da Dergisi çıktı
Kuyudaki Koro'da Dergisi çıktı

Ekim 2013'de 8. sayısına ulaşan Kuyudaki Koro'nun bu sayısında Cevdet Karal, Bünyamin K. , Hayrettin Orhanoğlu, Ümit Güçlü, Salim Nacar, Muhammed Mücahit Yılmaz, Orkun Destici, İlhan Kayhan, Ertuğrul Demir, Mustafa Ay, Ali Berkay ve Ali Çotu'nun şiirleri yer alıyor.


Derginin bu sayısında yazarların ve sahafların, kitap ve kitapçılar ile kurdukları ilişkiler soruşturuldu. Ömer Erdem, Nihan Kaya, İsmail Kılıçarslan ve Ali Ayçil kitap ve sahaflar ile kurdukları ilişkiyi anlattılar.


Sahaf eşrafından Babil sahaf sahibi Lütfi Bayer, Gezegen Sahaf sahibi Sedat Yardımcı ve Kerime Yardımcı günümüz sahaflığını anlatırken Sahaflar Birliği Derneği Başkanı Emin Nedret İşli ile söyleşi yer alıyor. Dergide yer alan diğer söyleşiler ise şair Hayriye Ünal, Dedalus Kitap Editörü Sedat Demir, ressam Hüseyin Kahraman ve Avusturyalı şair Anatol Knotek ile yapılmış.


Dergiye düz yazıları ve öyküleri ile katılan diğer isimler : Manolya Gürocak, İma C. Özkan, Zeynep Altıntepe, Fatih Külahçı, Cihad Kaya, Nilüfer Küçükkürtül, Mehmet Erikli, Elif Genç, Elif Pınar, Engin Elman ve Samet Altıntaş.


11 yıl önce