|

Amasya’da yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Amasya tatil açıklaması

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş tarafından Amasya’da yarın (9 Ocak Pazartesi) okullar tatil mi? sorusuna verilen cevabı haberimizde sizlere sunuyoruz. İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
18:58 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 19:02 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Amasya'da yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından büyük merak konusu oluyorken beklenen açıklama geldi. Amasya'da etkili olan kar yağışı dolayısıyla il genelinde okullar yarın tatil edildi. Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 9 Ocak 2017 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi ve özel okullar ile Halk Eğitim Merkezlerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiğini açıkladı. Öte yandan yağıştan dolayı il genelindeki kamu kurumlarında görev yapan engelli memurların da bir gün idari izinli olduğu öğrenildi.



Valilikten Amasya'da yarın okullar tatil mi? sorusuna cevap:


Amasya'da etkili kar yağışının gün boyu devam etmesi sonrasında Valilik tarafından il genelindeki okulların yarın tatil edildiği duyuruldu. Öte yandan karayollarında kar temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.



#Amasya
#Amasya Valiliği
#Amasya'da yarın okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
7 yıl önce