|

Şampiyonlar Ligi maç özetleri ve toplu sonuçları

Şampiyonlar Ligi maç özetlerini sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray kendi evinde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yenerken Schalke ile Porto 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından puan durumunda Galatasaray liderliğe oturdu. İşte Şampiyonlar Ligi maç özetleri ve toplu sonuçları.

Yeni Şafak
11:01 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:36 - 20/09/2018 Perşembe
IHA
Şampiyonlar Ligi maç özetlerini ve gollerini sizler için hazırladık.
Şampiyonlar Ligi maç özetlerini ve gollerini sizler için hazırladık.

Şampiyonlar Ligi maç özetlerini haberimizden izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında bu akşam 4 grupta 8 karşılaşma oynandı. Devler Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden tek takım olan Galatasaray da sahasında karşılaştığı Lokomotiv Moskova’yı 3-0 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Club Brugge: 0 - Borussia Dortmund: 1

Monaco: 1 - Atletico Madrid: 2

B Grubu

Barcelona: 4 - PSV Eindhoven: 0

Inter: 2 - Tottenham: 1

C Grubu

Liverpool: 3 - Paris Saint-Germain: 2

Kızılyıldız: 0 - Napoli: 0
D Grubu

Schalke 04: 1 - Porto: 1

Galatasaray: 3 - Lokomotiv Moskova: 0


UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk gol Garry Rodrigues’ten

Bu sezon Süper Lig’de 2 gol atan Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Garry Rodrigues, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ilk golünü kaydetti. Kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayan Rodrigues, ilk maçında gol atma başarısı gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk maçında Galatasaray’ın sahasında Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova oynadığı maçta açılışı Garry Rodrigues yaptı. Karşılaşmanın 9. dakikasında ceza sahası yayından sert vuruş yapan Rodrigues, sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. 27 yaşındaki futbolcu, Cimbom’un da Avrupa’da bu sezonki ilk golü kaydetti.

Kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayan Rodrigues, bu ligdeki ilk golünü de L. Moskova’ya atmış oldu. Başarılı futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon rakip filelere 2 gol gönderdi.

Muslera: "Galibiyeti takım olarak hak ettik"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk haftasında 3-0 galip geldikleri Lokomotiv Moskova maçını değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan tecrübeli kaleci, "Çok mutluyum. Dün basın toplantısında da söylemiştim; ilk maçlar çok önemlidir. Bugün de bunun öneminin farkında olarak sahaya çıktık ve taraftarımızla birlikte kazanmayı başardık. İki tane mükemmel gol izledik bugün. Garry Rodrigues'in birebirde eksiltemeyeceği bir oyuncu yok. Bir anda şut çekebiliyor, ne zaman şut çekeceğini anlayamıyorsunuz. Öte yandan Eren Derdiyok da antrenmanlarda çok çalıştığı bir şutu gole çevirdi. Bugün çok büyük bir fedakarlık yaptı. Tüm takım ekstra mücadele etti ve fedakarlık yaptı. Galibiyeti takım olarak hak ettik."



Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta kazanan Liverpool oldu
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Liverpool, Paris Saint-Germain’i 3-2 mağlup etti.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği ve Bahattin Duran ile Tarık Ongun’un da yardımcılıklarını yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Liverpool, sahasında Paris Saint-Germain’i 3-2 mağlup etti. Maça hızlı başlayan İngiliz ekibi, 30. dakikada Daniel Sturridge’nin golüyle 1-0 öne geçti. Liverpool, Milner’ın 36. dakikada penaltıdan bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. Paris Saint-Germain ise rakibine 40. dakikada Thomas Meunier cevap verdi ve ilk yarı 2-1 sona erdi. Fransızlar, 83’de Mbappe ile skoru 2-2’ye getirse de Firmino 90’da son sözü söyledi ve Liverpool, maçı 3-2 kazanmasını bildi.


#Şampiyonlar Ligi
#Maç özetleri
#Şampiyonlar Ligi puan durumu
5 yıl önce
default-profile-img