|

Real Madrid Borussia Dortmund maç özeti izle! Real Madrid Dortmund maçı

Real Madrid Borussia Dortmund maç özetini haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Real Madrid Borussia Dortmund maç özeti.

Yeni Şafak
08:55 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 05:58 - 8/12/2016 Perşembe
Diğer
Real Madrid Dortmund maç özeti
Real Madrid Dortmund maç özeti

Real Madrid Borussia Dortmund maç özetini sizler için hazırladık. Dün gecenin en çok merak edilen maçı 2-2 berabere bitti. Maçta yine Emre Mor konuşuldu. Başlattığı pozisyonun gol ile sonuçlanmasının ardından maç 2-2 berabere bitti ve Dortmund gruptan lider ayrıldı. İşte çok konuşulan Real Madrid Dortmund maçının özeti.








Emre Mor verdi, Dortmund lider turladı

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması bugün oynanan maçlarla sona erdi. F Grubu'nun liderlik maçında Real Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Karim Benzema'nın iki golüyle öne geçen İspanyol ekip, mücadelenin son 30 dakikasında yediği iki golle maçtan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.



İşte gruptan çıkan takımlar:




Emre Mor verdi, gol geldi

Emre Mor 61. dakikada oyuna girdi. Mili futbolcumuzun 88. dakikada Aubameyang'a verdiği pasta Borussia Dortmund Marco Reus ile beraberliği yakaladı.



İşte Emre Mor'un başlattığı atakta Borussia Dortmund'un bulduğu gol:










2. tur maçları 14 Şubat'ta başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 8 gruptan toplam 16 takım üst tura yükseldi. Şampiyonlar Ligi 2. tur eşleşmeleri Pazartesi günü belli olacak. Kura çekimi saat 14.00'te yapılacak.


Kura çekimine Arsenal, Napoli, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester City, Juventus seri başı olarak katılacak.


Grubu ikinci bitiren takımlar ise şöyle:


Paris Saint-Germain, Benfica, Manchester City, Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla


Kura çekiminin ardından 2. turun ilk maçları 14-15 Şubat ve 21-22 Şubat'ta oynanacak. Rövanş maçları ise 7-8 Mart ve 14-15 Mart tarihlerinde yapılacak.







#Real Madrid
#Dortmund
#Maç özeti
7 yıl önce