|

13. Cumhurbaşkanı Erdoğan olacaktır

MHP lideri Bahçeli, ‘’Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı ilk turda seçilecek o isim de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır’’ dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:56 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​MHP lideri Bahçeli
​MHP lideri Bahçeli

Samsun'da "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" temalı mitingde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın ilk turda seçileceğini söyledi. Bahçeli, şu mesajları verdi: İlhamımız 19 Mayıs 1919 Samsun ruhudur. İffetimiz milli istiklaldir, itibar ve irademiz milli birlik ve kardeşliğimizin bayraklaşmasıdır. 29 Ekim'den intikam almak için sıraya girip ittifak kuruyorlar. Türk düşmanları ile el ele verip aynı hizaya giriyorlar. CHP, İP, PKK, FETÖ toplanmışlar hep aynı kirli söylemi tekrarlıyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur, bunlarda hayır, gelecek yoktur, asla umut yoktur. Çatıları zillet olanlar hayal aleminde yaşıyorlar. Fikri ve zikri karışık olanlar davetsiz gelenin döşeksiz oturacağını bilmiyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimi eğer ikinci tura kalırsa PKK kimi destekleyeceğini açıkladı. İçimizden devşirilmiş bazı isimler PKK'nın dümenine nasıl tutunduklarını gösterdi.

CHP KRİZ VE KAOSA OYNUYOR

Bunlardan asla adam olmaz. Zillet ittifakından Türkiye Cumhurbaşkanı çıkmaz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı ilk turda seçilecek o isim de Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. TBMM'de MHP güçlü bir şekilde yerini alacaktır. Cumhur İttifakı Türk milletinin özlemlerinden doğdu. Yeni sistem kutlu bir diriliş, sağlam bir duruş, devamlı bir yükseliştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye Cumhuriyet hem güçlenmiş hem de taçlanmıştır. Yeni sisteme karşı çıkanlar Zeytin Dalı Harekatı'nı çekemeyenlerdir. CHP'ye kulak verilirse hep aynı yalan dolan, masal. Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlatan CHP kriz ve kaosa oynuyor. FETÖ'ye bir kez olsun terör örgütü diyebildiler mi?' Münbiç'teki duruşumuz, Afrin'deki cesaretimiz, El-Bab'taki tavrımız, Kandil'deki azametimiz için Türkiye yol kazasına uğramamalı, 24 Haziran'dan sonra daha güçlü şekilde yoluna devam etmelidir.

#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce