İstanbul 'Avcı'sı: Kolay kolay kaybetmiyor

Haber Merkezi
10:5228/12/2022, Çarşamba
G: 28/12/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.
Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Trabzonspor'un bugünkü Karagümrük maçı öncesi İstanbul takımları karşısındaki başarısı dikkat çekiyor. Fırtına, Abdullah Avcı sonrası İstanbul ekiplerine karşı 26 maçta 14 galibiyet elde ederken, 3 yenilgi yaşadı.

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-0 yenen ve bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Trabzonspor, İstanbul takımları karşısında genel olarak başarılı bir grafik sergiledi. Avcı'nın, 2020-2021 sezonunun 9. haftasında göreve geldiği bordo-mavili takımda, İstanbul temsilcileri karşısında 26 karşılaşma oynandı.

Karadeniz ekibi, 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Trabzonspor, 20202021 sezonunda Avcı'sız ilk 8 haftada İstanbul ekiplerine karşı 4 maçı da kaybetmişti.

İstanbul'da tek yenilgi

Trabzonspor, İstanbul takımları karşısında deplasmanda 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bordo-mavililer, söz konusu yenilgiyi ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantilediği geçen sezonun son haftasında Başakşehir karşısında 3-1'lik sonuçla gördü.

  • Trabzonspor, söz konusu dönemde Fatih Karagümrük ile 4 maç yaptı. Rakibiyle İstanbul'da oynadığı maçları 2-1 ve 2-0 kazanan Karadeniz temsilcisi, sahasındaki maçlarda 2-0 ve 1-1'lik sonuçlar elde etti.

#Trabzonspor
#Abdullah Avcı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.