|

Ahmet Çakar: Ümit Öztürk Fatih Terim hayranı

Futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray-Trabzonspor maçının tartışılan hakemi Ümit Öztürk'le ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Geçen sezon oynanan Alanyaspor-Galatasaray karşılaşmasın ardından çekilmiş görüntüleri gündeme getiren Çakar, Ümit Öztürk'ün Fatih Terim hayranı olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi
10:59 - 11/02/2019 Pazartesi
Güncelleme: 14:44 - 11/02/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Ümit Öztürk'ün Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlar bordo-mavililerin tepkisini çekti.
Ümit Öztürk'ün Galatasaray-Trabzonspor maçında verdiği kararlar bordo-mavililerin tepkisini çekti.

Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor'u 3-1 yendiği maçın hakemi Ümit Öztürk'ün yönetimi büyük tepki çekti. Karşılaşmayı Beyaz TV'de değerlendiren Ahmet Çakar, Ümit Öztürk için 'tetikçi' yorumunda bulundu.


Galatasaray'ın geçen sezon Alanyaspor'la deplasmanda oynadığı maçın ardından Ümit Öztürk'ün ailesi ile birlikte Fatih Terim'in yanına giderek fotoğraf çekildiği görüntüleri gündeme getiren Çakar, "Ne zaman Galatasaray'ın başı sıkışsa Ümit Öztürk devreye giriyor" ifadelerini kullandı.



Ahmet Çakar'ın Ümit Öztürk'le ilgili ses getiren açıklamaları şöyle;

"
Ümit Öztürk hayranı olduğu Fatih Terim'le fotoğraf çektirdi"
  • "Geçen sezon Galatasaray'ın Alanyaspor'la deplasmanda oynadığı maçta dakika 75; 2 metre arkadan fırlayan Alanyasporlu futbolcu Muslera'yı geçiyor, penaltı ve kırmızı kart olması lazım ama ofsayt verdi ve penaltı yok dedi. Döndü ve 5 dakika sonra Galatasaray öne geçti. Bu Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı şampiyonluktaki hayati derecedeki kırılma maçı. Şampiyonluk yarışındaki diğer takımlar 'Hakem Ümit Öztürk ve yardımcısı sayesinde 3 puanı aldılar' diye Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kesinlikle de doğru. Fakat, maç bittikten sonra Alanyaspor Stadı'nın koridorlarında Ümit Öztürk hayranı olduğu Fatih Terim'e çocuğunun veya yeğenin fotoğrafını çektirdi."
"Galatasaray'ın başı sıkışsa Ümit Öztürk devreye giriyor"

  • "Maalesef tetikçi hakem demek zorundayım. Ne zaman Galatasaray'ın başı sıkışsa Ümit Öztürk devreye giriyor. Geçen sene Alanyaspor-Galatasaray maçı, bu sene pansuman yapılmaya Kayseri'ye Ümit Öztürk götürüldü. Bu hafta ise çok kritik Trabzonspor maçında Ümit Öztürk aldı maçı."
"Hakem olsaydı, Galatasaray
ilk yarıda 9 kişi kalırdı"
  • "Galatasaray, Trabzonspor'dan iyi oynadı. Buna lafım yok. Ancak hakem, hakem olsaydı Galatasaray ilk yarıda 9 kişi kalırdı."

#Galatasaray
#Trabzonspor
#Ahmet Çakar
#Ümit Öztürk
5 yıl önce