|

Almeida: Anlaşmaya varamadık

Beşiktaş''ın Portekizli yıldız futbolcusu Hugo Almeida, ikinci yarı hazırlıkları hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Almeida, ''Ronaldo ödülü hak etti'' dedi.

İha
00:00 - 14/01/2014 Salı
Güncelleme: 14:38 - 14/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Almeida: Anlaşmaya varamadık
Almeida: Anlaşmaya varamadık

Antalya Serik''in Belek Beldesi''nde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş''ta bugün sabah düzenlenen antrenman sonrası Portekizli yıldız futbolcu Hugo Almeida, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

''İYİ HAZIRLANMAYA ÇALIŞIYORUZ''

İkinci yarı hazırlıklarının devam ettiğini dile getiren Almeida, ''Hazırlıklarımız iyi devam ediyor. Ara kısa olduğu için yoğun bir program yok. İkinci yarı için elimizden geldiği kadar iyi hazırlanmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

''ANLAŞMAYA VARAMADIK''

Hugo Almeida, kontratını yenileme görüşmelerinin kulüple hala devam ettiğini vurgulayarak, ''Hala bir anlaşmaya varamadık. Önümüzdeki tarihlerde ne olacağı belli olacak. Dünya Kupası''ndan önce veya sonra diye bir düşüncem yok. Ama ben burada kalmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

''MAÇIN TEKRAR OYNANMASI MUTLUK VERİCİ''

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında yaşanan pozisyonun bir benzerini futbol hayatı boyunca yaşamadığını ifade eden Portekizli futbolcu Almeida, ''Daha önce yaşamadım böyle bir pozisyonu. Maçın tekrar oynanması,

mutluluk verici. Maçı kazanıp puan almak istiyoruz. Verilen her karara saygı duyuyoruz'' şeklinde konuştu.

''İLK YARIYA ÇOK İYİ BAŞLADIK''

Hugo Almeida, ilk yarıya çok iyi başladıklarını hatırlatarak, ''Galatasaray maçında olan olaylar bizi kötü etkiledi. Zaten kendi sahamız oynamıyoruz. Seyircisiz oynama cezası da bizi olumsuz etkiledi. İkinci yarı hem fizik hem de mental olarak daha iyi olmamız gerekiyor. İkinci yarı gollerimle beraber takımıma fayda sağlamak istiyorum. Attığım gollerin sayılmasını istiyorum ikinci yarıda. İlk yarı da attığım birkaç gol sayılmadı çünkü. Çok fazla bir şey düşünüyorum. Sevindirici olan Kasımpaşa maçının tekrar oynanacak olmaması. Attığım gollerin önemi yok. Önemli olan takımın kazanması. Şuan o maça odaklanmış durumdayız'' açıklamalarında bulundu.

''SIRADIŞIYDI''

''Ben hayatımda görmediğim şeyleri Kasımpaşa maçında futbolculara karşı yapılan davranışlarla gördüm'' diyen Beşiktaş''ın golcü oyuncusu Almeida, ''Dünya''da böyle şeyler oluyor ama bu sefer olan şiddet sıradışıydı. Bunları görmek istemiyoruz. Sonuçta bu yapılıyor ve bir daha tekrarlanmamasını istiyoruz'' dedi.

''HER HOCA FARKLI HEDEFLERLE GELEBİLİYOR''

Portekizli futbolcu, Beşiktaş gibi üst düzey bir takımın çok fazla teknik direktör değiştirmesinin iyi bir şey olmadığını vurgulayarak, ''Ama bunlar futbolda olabiliyor. Her hoca farklı hedeflerle gelebiliyor. Artık tek dileğimiz şuan ki hocamızın devam etmesi'' sözlerine değindi.

''ŞANSSIZLIK''

Yaşadığı sakatlıkları şanssızlık olarak değerlendiren Hugo Almeida, ''Bütün takımla aynı idmanları yapıyorum. Arkadaşlarımla sakatlanmıyor, ben sakatlanıyorsam bu da benim şanssızlığım'' ifadelerini kullandı.

''RONALDO HAKETTİ''

Altın Top ödülü alan ve Portekiz Milli Takımın''da n da arkadaşı olan Cristiano Rnaldo''nun ödülü hak ettiğini dile getiren Beşiktaşlı futbolcu Hugo Almedida, ''Geçtiğimiz senelerde de hak ettiği zamanlar olmuştu. Çok eleştiriler oldu. Özellikle yöneticiler tarafından, kendini beğenmişlikle suçlandı. Bazen kasıntı gibi durabilir ama tamamen kazanma arzusuna bağlı. Kendini beğenmiş olmadığını dün altın topu aldığında ağlayarak gösterdi zaten'' şeklinde konuştu.

''BİZ BİR TAKIMIZ''

Almeida, takım olarak oynadıklarını ifade ederek, ''Biz bir takımız. Takım olarak kazanıyor ve kaybediyoruz. Çokta kötü bir tablo yok. İstatistik olarak en çok koşan takımlardan biriyiz. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı açıldı. Fenerbahçe son dakikalarda şansa çok puan topladı. Tamımızda herkes görevini yapıyor. Takım olarak kompakt bir takımız. Takımımızda bana göre eksik bir şey yok. Hem saha içerisinde hem de dışarıda takım olarak ilişkilerimiz gayet iyi'' dedi.

10 yıl önce