|

Altınordu'da gençlere tam not

PTT 1. Lig'de üst üste gelen Elazığspor ve Karşıyaka yenilgileriyle düşüşe geçen Altınordu, Türkiye Kupası E Grubu'nda Bayburt Grup İl Özel İdare galibiyetiyle moral buldu.

Yeni Şafak
11:08 - 4/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:10 - 4/12/2014 Perşembe
DHA

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu 1-0 kazandıkları karşılaşmanın bu hafta ligde oynanacak Şanlıurfaspor maçı öncesi takıma güven aşıladığını belirterek, "Bizim için lig daha önemli olsa da kupaya galibiyetle başlamak sevindirici. Özellikle ligde forma şansı bulamayan oyuncularımın performansı benden geçer not aldı" diye konuştu.


Bayburt karşısında altyapıdan gelen Çağlar, Kerim ve Cengiz'i de oynattığını ifade eden genç teknik adam, "Türkiye Kupası'ndaki maçlar alttan gelen futbolcuların gelişimi çin büyük bir şans. 17 yaşındaki Kerim ilk kez A Takım forması giydi. İlk yarı çok heyecanlıydı. Ancak ikinci yarıda kendini toparladı" dedi.


Şanlıurfaspor maçında orta saha Arif dışında eksiklerinin bulunmadığını kaydeden Hüseyin Eroğlu, "Arif, Bayburt maçında sağ dizine darbe aldı. Bu hafta oynaması zor görünüyor" şeklinde konuştu.

#TÜRKİYE KUPASI
#ALTINORDU
#BAYBURT İL ÖZEL İDARESPOR
9 yıl önce