|

Barcelona ve Real Madrid Emre Mor'u istememiş

Adı Fenerbahçe ile de anılan Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırması oldukça ses getirmişti. Muzzi Özcan ile birlikte Emre'nin danışmanlığını yapan Bariz Soofizadeh, Alman basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:03 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:14 - 23/08/2017 Çarşamba
Emre Mor, EURO 2016'da A Milli Takım forması giymiş ve gösterdiği performansın ardından Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.
Emre Mor, EURO 2016'da A Milli Takım forması giymiş ve gösterdiği performansın ardından Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.

FT'ye konuşan Soofizadeh, Inter'e olan transferin gerçekleşmeme sebebi olarak İtalyan devini gösterirken, "Inter ile anlaşmıştık. Kısa süre sonra, sözleşme şartlarını değiştirmeye başladılar. 80 milyon euro'luk serbest kalma maddesi ve daha birçok absürt maddeler koydular. Bu sürekli devam etti. Ne zaman anlaşsak, Inter'in Çinli sahibi geldi ve anlaşmayı bozdu. Şu an Inter'e transferi, Ivan Perisic'in satışına bağlı." diye konuştu.

Emre Mor'un kendisini daha büyük kulüplerde oynamasını isteyen, Hakan Çalhanoğlu'nu Milan'a götüren menajerle anlaştığını da söyleyen Soofizadeh,
"Biz hiçbir zaman parayı düşünmedik. Onun kariyerini şekillendirmek için yıllarca uğraştık. Hayâl kırıklığı yaşıyoruz. Ama olan oldu. Michael Zorc bile kendisi için en doğru olanı istediğimize Emre Mor'u inandıramadı."
diye konuştu.


#Emre Mor
#Dortmund
#Muzzi Özcan
7 yıl önce