|

Yeni transferden açıklama: Küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım

Siyah-beyazlıların Altınordu'dan kadrosuna kattığı genç futbolcu Atakan Üner, "Küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım. Sergen hocanın güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" açıklamasında bulundu.

10:07 - 29/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 10:30 - 29/08/2020 Cumartesi
AA
Atakan üner siyah-beyazlı takımda ilk idmanına çıktı.
Atakan üner siyah-beyazlı takımda ilk idmanına çıktı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Hüseyin Atakan Üner, küçüklüğünden beri taraftarı olduğu siyah-beyazlı takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

"Elimden gelen her şeyi yapacağım"

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Atakan, "Beşiktaş'tan teklif aldığımda çok mutlu oldum. Böyle bir camianın parçası olmak benim için gurur verici. Küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım. Bu formayı taşımak, bu armayı göğsüme almak çok gurur verici bir şey. Beşiktaş camiası için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"Sergen hocanın beni istemesi gurur verici"

Siyah-beyazlı takıma gelmenin apayrı bir şey olduğunu dile getiren 21 yaşındaki kanat oyuncusu, "Küçüklükten beri bu sevdanın tutkunuyum. İnşallah her şey çok güzel olur. Sergen hocanın beni istemesi gurur verici. Bu camiada olmak harika bir duygu. Sergen hocanın güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Atakan Üner
4 yıl önce