|

Beşiktaş'ta Gary Medel harekatı

Beşiktaş'ın yeni sezonun transfer çalışmaları kapsamında İnter'in Şili'li stoperi Gary Medel ile ilgilendiği iddia edildi. Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki başarılı stoper, bonservisiyle birlikte kadroya katılmaya çalışılıyor.

Yeni Şafak
09:00 - 20/06/2017 Salı
Güncelleme: 10:10 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
29 yaşındaki Medel, geride bıraktığımız sezonda Inter'de 30'u ilk 11 olmak üzere 31 resmi maçta forma giydi.
29 yaşındaki Medel, geride bıraktığımız sezonda Inter'de 30'u ilk 11 olmak üzere 31 resmi maçta forma giydi.

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların orta saha transferi için Inter'den ayrılması beklenen Gary Medel ile ilgilendiği iddia edildi. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcu için teklif yapan en ciddi takım olduğu belirtildi.


Boca Juniors da istiyor

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Inter'in gelecek sezon kadroda düşünmediği Gary Medel için Beşiktaş ve Boca Juniors devrede. Siyah-beyazlıların, Gary Medel için daha ciddi bir teklif yaptığı ve Boca Juniors'a göre transferde daha şanslı olduğu belirtildi.

Inter'in kadroda düşünmediği Medel'in önümüzdeki sezon sözleşmesi biteceği için, uygun bir fiyata serbest bırakabileceği ifade edildi.


Sözleşmesi 2018'de bitiyor

Futbola ülkesi Şili'de başlayan Gary Medel, 2009 yılında Boca Juniors'a kiralık olarak transfer oldu. Başarılı futbolcu, ardından Sevilla, Cardiff ve son olarak Inter formaları giydi. 2014 yılından beri İtalyan takımında forma giyen Gary Medel, geçtiğimiz sezon 31 resmi maçta görev aldı.

Inter ile 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Gary Medel'in transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 12 milyon Euro olarak görünüyor. Marcelo konusunda Lyon'dan gelen 8.5 milyon Euro yüksek bonservis teklifini değerlendiren Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun satılması durumunda, Şili'li Medel konusunda resmi girişimde bulunacak.

29 yaşındaki stoperin sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalması, siyah-beyazlı kulübün elini güçlendiriyor. Inter'in kiralama konusuna yanaşmak istemediği, başarılı stoperi bonservis ücretiyle Beşiktaş'a satmak istediği öğrenildi.


#Beşiktaş
#Gary Medel
7 yıl önce