|

Boluspor Ahmethan Köse'yi bedelsiz aldı

Fenerbahçe'den sezon başında Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'ı 1 milyon euro karşılığında alan Boluspor, devre arası transfer döneminde de Ahmethan Köse'yi bedelsiz olarak kiraladı.

Yeni Şafak
17:41 - 9/01/2018 Salı
Güncelleme: 17:52 - 9/01/2018 Salı
Diğer
Ahmethan Köse, Boluspor'a bonservis bedelsiz olarak transfer oldu.
Ahmethan Köse, Boluspor'a bonservis bedelsiz olarak transfer oldu.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Fenerbahçeli genç forvet Ahmethan Köse'nin transferini resmen açıkladı. Başkan Çarıkçı, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Ahmethan Köse'nin transferinde oyuncu ve kulübü Fenerbahçe'yle anlaşma sağladık. Ahmethan takımımızın Antalya kampına katılacak" ifadelerini kullandı.

Ahmethan Köse'nin transfer detaylarından bahseden Başkan Çarıkçı, "Ahmethan'ı sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den bedelsiz kiraladık. Ahmethan'a sadece maaş ödemesi yapacağız. Fenerbahçe'ye bu transferde bonservis ya da kiralama bedeli ödemedik" diye konuştu.

  • 21 yaşındaki genç isim, 2009-2010 sezonunda Adanaspor altyapısından Fenerbahçe altyapısına transfer oldu. Ahmethan Köse, profesyonel takımındaki ilk maçına UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sturm Graz karşılmasıyla çıktı. Ahmethan sonrasında Aykut Kocaman'dan forma şansı bulamadı
#Boluspor
#Fenerbahçe
#Ahmethan Köse
6 yıl önce