|

Burak Yılmaz: Oyunun hakimiydik

Süper Lig 9.haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu konuşan teknik sorumlu Burak Yılmaz, maçın ikinci yarısında oyunun hakimi olduklarını vurguladı.

Ömer Faruk Temür
22:24 - 21/10/2023 Cumartesi
Güncelleme: 23:21 - 21/10/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz ilk derbi mağlubiyetini aldı.
Burak Yılmaz ilk derbi mağlubiyetini aldı.

Süper Lig 9. haftasında derbi Beşiktaş deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Teknik sorumlu Burak Yılmaz maç sonu soruları yanıtladı.


Burak Yılmaz'ın açıklamaları:
'İçimize sindiremiyoruz'

"Çok üzgünüz, çok çok üzgünüz. Olabilecek her şey oldu! İçimize sindirmiyoruz, hazmetmiyoruz! Daha iyi olmak zorundayız. Bu maçtan sonra taraftarların bizi yanına çağırması, motive ediyor. Bundan sonra skoru alacağımızı düşünüyorum"


'Takımı tebrik ederim'

"Taraftarımıza teşekkür ederiz. Maçtan sonra da bizi çağırdılar. İkinci yarı için tüm takımı tebrik ederim. 10 kişiydik ama 10 kişi gibi değildik. Oyunun hakimi ikinci yarıda bizdik. İlk yarı oyuna giremedik. Belki oyuncular korktular, stres yaptılar. Belki ben hata yaptım. Oyuncu kardeşlerime teşekkür ederim"


Mert Günok kırmızı kart pozisyonu

"Mert'in kartı, o veya bu yorum yapmak istemiyorum. Zaten herkes konuşuyordur. Nasıl oynanması gerekiyorsa, Galatasaray'ın sahasında özellikle ikinci yarıda öyle oynadık. İnşallah oyunumuzun üstüne koyarak gideceğiz"


'Tercih benimdi'

"Arthur Masuaku'nun neden 11 başlamadığını benden daha iyi biliyorsunuz! Milli takımdan geç geldi ve sakattı. Bakhtiyor Zaynutdinov çok olumlu değildi, Masuaku daha iyi oynamış olabilir. Hepsinin niyetini biliyoruz. Bu tercih benimdi ve geç geldiği içindi"


'Hakem ile ilgili konuşmak istemiyorum'

"Beşiktaş'ta bir şey varsa 'Biz de vuralım' olmamalı. Halil Umut Meler ile ilgili konuşmak istemiyorum. Neler olduğunu ben çok iyi bilirim! O yüzden Halil Umut Meler ile ilgili konuşmak istemiyorum"


"Kaos ortamı yok"

"Lige havlu atıldı konusuna çok girmek istemiyorum. 9 puandan, 8 puandan gelip, neler olduğunu gördük. Kaos ortamı yok. Şimdi Avrupa maçına konsantre olacağız. Taraftarlarımız Gaziantep maçında kaos olmadığını Allah'ın izniyle gösterecek. Helal olsun onlara, geldiler ve desteklerini gösterdiler. Ümraniye'de en ufak bir şey yok merak etmeyin"






#Beşiktaş
#Burak Yılmaz
#derbi
#Galatasaray
7 ay önce