|

CAS'ta kritik duruşma

Trabzonspor Kulübü’nün, Süper Lig’de 2010-2011 sezonundaki şike davası sürecine FIFA’nın “müdahil olmama” yönündeki kararının ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptığı başvuruya ilişkin duruşma bugün görülecek.

Yeni Şafak
08:48 - 15/03/2019 Cuma
Güncelleme: 09:01 - 15/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
CAS binası.
CAS binası.

FIFA Disiplin Komitesi’nin 2010-11 sezonuna ilişkin yapılan başvuru dosyasını reddetmesinin ardından Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuran Trabzonspor’da, bugün başkan Ahmet Ağaoğlu, UEFA-FIFA dış ilişkiler ve hukuktan sorumlu başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, yöneticiler Eda Lermi Zorer, Sertaç Güven ve avukatlardan oluşan 10 kişilik bir ekip, İsviçre’nin Lozan kentindeki duruşmada hazır bulunacak.

Bordo-mavili kulübün UEFA ve FIFA ile ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yaptığı açıklamada, CAS’tan güzel bir sonuç beklediklerini belirtti.

  • 8. yılına girilen davayla ilgili olarak Trabzonspor’un başvurusu doğrultusunda bugün görülecek duruşmada CAS’ın verecek olduğu karar şike davasının seyrini de etkileyecek.
#Trabzonspor
#FIFA
#CAS
5 yıl önce