|

Cevap veremeyeceğimiz hiçbir husus yoktur

Görevlerine son verilen yardımcı antrenörler, Başkan Ali Koç ile görüşme talebinde bulunarak, tüm iddialara cevap verebileceklerini söylediler. Antrenörler, konuşmak için Başkan’dan haber bekliyor.

Yeni Şafak
04:00 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:23 - 15/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
F.Bahçe’de görevlerine son verilen Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ilk kez açıklama yaptılar
F.Bahçe’de görevlerine son verilen Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ilk kez açıklama yaptılar

Fenerbahçe’de 5 Ekim tarihinde alınan kararla teknik heyetten Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollarını ayırmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada söz konusu antrenörlerden birinin antrenman verilerini kulüp dışına sızdırdığını dile getirirken Beşiktaş derbisi öncesinde soyunma odasında yere halı serildiğini ve antrenörlerden birinin “Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya sereceğiz” dediğini söylemişti.

Görevlerine son verilen teknik heyetten analist Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ve kondisyoner Alper Aşçı, başkan Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduklarını duyurdu. Sarı-lacivertli ekipten gönderilen antrenörler, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, “Biz bu hassas süreçte gereken her şeyi yüz yüze anlatmak ve tüm detaylarıyla neler yaşandığını ifade edebilmek için başkanımız Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Yaşanan durumla ilgili olarak bugüne kadar hiçbir değerlendirmede bulunulmadığı vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

“Şunun bilinmesini isteriz ki iddialarla ilgili cevap veremeyeceğimiz hiçbir husus yoktur. Ancak öncelikle konuyu kamuoyu önüne getirmek yerine, sayın başkanımıza anlatmak istedik. Kendilerinin bize dönüşlerini bekliyoruz. Bu vesileyle belirtmek isteriz ki bugüne kadar yaptığımız her hangi bir açıklama olmamıştır. O yüzden tarafımızdan bir açıklama gelmedikçe, sürece zarar verecek tondaki haberlere ve değerlendirmelere itibar edilmemesini rica ederiz.”

#Ali Koç
#Fenerbahçe
6 yıl önce