|

Daniel Agger 'Fenerbahçe' için veda etti

Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe transferde ilk imzayı attırmaya çok yakın. Sarı lacivertliler Kadlec ve Alves'in takımdan ayrılacak olması sebebiyle ilk takviyeyi stoper bölgesine yapıyor.

Yeni Şafak
13:53 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:09 - 24/05/2016 Salı
Diğer
Daniel Agger (Brondby)
Daniel Agger (Brondby)

Lİgde şampiyonluğu kaptıran ve takım içerisinde 12 oyuncusuyla sözleşmesi bitecek F.Bahçe'de transfer harekatı emin adımlarla ilerliyor. Savunma hattında değişime gidecek olan sarı­ lacivertlilerde en büyük aday olarak Daniel Agger ismi öne çıkıyor. Danimarka'da Brondby takımında oynayan 31 yaşındaki stoper Agger için özel bir transfer haberi yapıldı.



Ekstra Bladet Gazetesi şef editörü Allan Olsen, Agger'in veda hazırlığında olduğunu yazdı. Agger'in kariyerinde ikinci kez yurt dışına açılacağını kaydeden Ekstra Bladet gazetesi, Brondby'de geri sayımın başladığını aktardı. Danimarka kulübünün yeni bir projeyle sözleşmesi biten Agger'in kapısını çaldığı ancak beklenen cevabı alamayacağını kaydetti.





Teklifin detayları da belli oldu

Danimarka basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, 31 yaşındaki savunma oyuncusuna 2.15 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme önerdi. Brondby'den yıllık 700 bin euro alan Agger'in, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesi durumunda yıllık kazancını 3 katına çıkaracağı ifade edildi.



Transfer sorusuna cevap verdi

Öte yandan Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Agger, Viborg'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe iddialarına cevap verdi. Agger geleceği hakkında kesin bir ifade kullanmaktan kaçınırken, "Birkaç kez Fenerbahçe hakkında soru soruldu ancak buna cevap vermek istemiyorum" dedi.


Aziz Yıldırım bizzat istedi Fenerbahçe'ye sürpriz Markovic teklifi

#Fenerbahçe
#Daniel Agger
8 yıl önce