|

Fernandez tamam gibi

Başkan Şener, Fransız teknik adamla görüşmenin olumlu geçtiğini açıkladı. Bordo-mavililer, Luis Fernandez'de sorun çıkarsa rota Santini ya da Halilhodziç'e dönecek.

Kamil Anahar
00:00 - 17/06/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:35 - 17/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Fernandez tamam gibi
Fernandez tamam gibi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, başkan Sadri Şener'in İspanyol asıllı Fransız teknik adam Luis Fernandez ile görüştüğü bildirildi. Başkan Sadri Şener, Fernandez ile Fransa'da bir görüşme yaptığını ve görüşmenin olumlu geçtiği bildirerek, “Teknik heyet sorununu hafta sonuna kadar netliğe kavuşturmak istiyoruz. Görüştüğümüz bir iki teknik direktör daha var. Türkiye'ye dönüp değerlendirme yapacağız. Trabzonspor'a uygun en iyi teknik direktörü getirmek için gayret gösteriyoruz' dedi. Bordo-mavililerin gündeminde Jacques Santini ve Vahid Halilhodziç'in de bulunduğu öğrenildi. Bu arada yabancı teknik direktör arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde takımın Trabzonlu antrenörlerden oluşan 4 kişilik bir ekibe teslim edilmesi düşüncesi ortaya atıldı. Teknik heyetin başına Trabzonspor'u 4 kez şampiyonluğa taşıyan Ahmet Suat Özyazıcı'nın sportif direktör olarak getirilmesi düşünülüyor.


Trabzonspor'a yeni Yattara!

Bordo-mavililer, Belçika'nın Cherleroi takımından Mahamadou Habib Habiou'yu gündemine aldı. Monaco'nun da ilgilendiği Karaboğa lakaplı forvet oyuncusunu yönetime Futbolcu İzleme Komitesi Başkanı Özkan Sümer tavsiye etti. Belçika gazeteleri de geçen yıl D.Bükreş'te kiralık oynayan Habib için Trabzonspor'un ciddi bütçe ayırdığını yazdı.


Kerim ve Tjikuzu pazarlığı

Trabzonspor, sağ kenar için düşündüğü Belediyesporlu Kerim, 100 bin dolar ve maç başı para teklifini beğenmedi. Aynı takımdan Tjikuzu ile son bir görüşme yapılacak.






15 yıl önce