|

Fiorentina'ya Fatih Terim'den sonra ikinci Türk

İtalya Serie A takımlarından Fiorentina, teknik direktör Stefano Pioli ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu sezon beklentilerin çok altında kalan takımı yeni sezonda tekrar ayağa kaldırmayı hedefleyen kulübün teknik direktör hedefi ise Süper Lig'den.

15:30 - 9/04/2019 Salı
Güncelleme: 15:50 - 9/04/2019 Salı
Yeni Şafak
Fatih Terim 2000-2001 sezonunda Fiorentina'yı çalıştırmıştı.
Fatih Terim 2000-2001 sezonunda Fiorentina'yı çalıştırmıştı.

Fiorentina Kulübü, yeni sezonda takımı Türk bir teknik adama emanet edebilir. Stefano Pioli yönetiminde bu sezon beklentilerin altında kalan Serie A ekibi, İtalyan basınının iddiasına göre Yeni Malatya teknik direktörü Erol Bulut ile ilgileniyor.

Tuttomercato'da yer alan habere göre mor menekşelerin yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gireceği ve genç bir teknik adamla anlaşmak istediği aktarılırken adaylar arasında Erol Bulut'un isminin olduğu belirtildi.

Yeni Malatya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bulut, önceki günlerde yaptığı açıklamada Avrupa'da hocalık yapma isteğini ifade etmişti. 44 yaşındaki teknik adama Almanya Bundesliga 2'den de bazı kulüplerin ilgisi olduğu belirtiliyor.

  • Fiorentina Kulübü 2000-2001 sezonunda Fatih Terim'i takımın başına getirmişti. Terim, Serie A'da görev yapan ilk Türk teknik adam unvanını elde etmişti.


#Fiorentina
#Fatih Terim
#Erol Bulut
5 yıl önce
default-profile-img