|

GZT Giresunsporlu Doukara şampiyonluk favorisini açıkladı

GZT Giresunspor forması giyen Souleymane Doukara, Süper Lig'de en iddialı takımın Trabzonspor olduğunu söyledi.

15:53 - 29/10/2021 Cuma
Güncelleme: 17:25 - 29/10/2021 Cuma
Diğer
Doukara bu sezon ligdeki tek golünü Fenerbahçe'ye attı.
Doukara bu sezon ligdeki tek golünü Fenerbahçe'ye attı.

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da Senegalli santrfor Souleymane Doukara açıklamalarda bulundu. Transfer süreci ve takımın durumundan bahseden tecrübeli golcü, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili de yorumlarda bulundu.

Radyospor'a konuşan 30 yaşındaki futbolcunun açıklamaları şöyle;

"Hakan Keleş ile görüştükten sonra Giresunspor'u seçtim"

  • "Giresunsporlu yetkililer önce menajerimle sonrasında ise benimle iletişime geçtiler. Hakan Keleş ile de görüştükten sonra tercihimi Giresunspor'dan yana kullandım. Suudi Arabistan Ligi bence iyi bir ligdi. Al-Ettifaq benim için güzel bir deneyim oldu."
"Son 4 hafta bizim için iyi geçti"
  • "Giresunspor olarak lige istediğimiz gibi başlayamadık. Bunun sebebi de yeni bir takımdık ve zorlu maçlar oynamıştık. Şimdi takımdaki herkes birbirini tanıdı ve alıştı. Son 4 hafta bizim için iyi geçti."
"Süper Lig mücadele ve kuvvete dayalı"

  • "Süper Lig'deki tüm savunmacıların iyi olduğunu düşünüyorum. Süper Lig mücadeleye ve kuvvete dayalı bir lig. Benim de bir an önce gollerime devam etmem lazım. Kendimi şu anda çok iyi ve hazır hissediyorum. Alt sıralarda mücadele eden takımlarda oynamanın avantaj ya da dezavantaj olduğunu düşünmüyorum."
"Şampiyonlukta en iddialı takım Trabzonspor"
  • "Bu sezon Süper Lig'de zor bir şampiyonluk yarışı var. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yarışta iki güçlü aday olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor'un kadro kalitesi çok iyi. Bu noktada Trabzonspor'un yarış içerisinde en iddialı takım olduğunu söyleyebilirim. Çok iyi ayaklara sahipler, Trabzonspor'a dikkat etmek gerek."

#Souleymane Doukara
#GZT Giresunspor
#Trabzonspor
#Beşiktaş
#Süper Lig
2 yıl önce