
Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Hatayspor maçına ilk 11'de başlayan ve gösterdiği başarılı performansla beğeni toplayan 16 yaşındaki Arda Güler'e, takım arkadaşı Mesut Özil'den destek geldi.
Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk etti. Mücadeleyi sarı-lacivertliler Serdar Dursun'un penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan genç oyuncular Arda Güler ve Çağtay Kurukalıp, gösterdikleri başarılı performanslarla alkış topladı.
Sarı-lacivertli takımın dünyaca ünlü yıldızı ve kaptanı Mesut Özil'den, genç oyuncu Arda Güler'e destek geldi. Sosyal medya üzerinden beraber çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşan Özil, "Geleceğiz 10 numarası" ifadelerini kullandı. Mesut Özil'in bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.







