|

Şenol Güneş'in doktoru konuştu

Fenerbahçe ile kupada oynanan derbi esnasında çıkan olaylar sonrası başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş'in doktoru açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
09:19 - 24/04/2018 mardi
Güncelleme: 09:32 - 24/04/2018 mardi
Diğer
Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımının başındaydı.
Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımının başındaydı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastanedeki doktoru Prof. Dr. Yunus Aydın, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Aydın, Şenol Güneş'i beyin cerrahisi yönünden değerlendirdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

  • O düzeyde cildi kesse bile hayati bir durum olamaz. Orada bir kesi var. Bu fotoğraflarda belli oluyor. Ama saçlı derinin içindeydi. 5 tane de stapler (zımba) vardı.
"Kan akışı damarın çapına bağlıdır"
  • Kafa derisi en kanlı bölgelerdendir. Kan akışı damarın çapına bağlıdır. Eğer kontüzyon (ezilme, örselenme) denilen şekilde olursa çok büyük kan akmaz. Eğer atar damar kesilirse çok fazla kan akar.
Staplerin (zımba) hastanelerinde atılmadığını, ilk müdahalenin statta yapıldığını belirten Aydın, şunları söyledi:
  • Sarper bey (Sarper Çetinkaya) atıyor. Ben konuyu beyin cerrahisi yönünden değerlendirdim. Normal bir deriye stapler atmak... Bunu hoca yaptırır mı, bu olur mu, ben düşünemiyorum. 'Kafanda hiç bir şey yok. Ben sana senaryo için stapler atıyım' desem kabul eder misin? Ben kabul etmem. Şenol hoca da etmez. Şenol hocayı ben tanıyorum. Kafasında hiçbir şey yokken kafasına stapler attırmaz.
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
il y a 6 ans